|
Journal of Kerman University of Medical Sciences، جلد ۲۱، شماره ۴، صفحات ۲۹۰-۳۰۱
|
|
|
عنوان فارسی |
مقایسه اثرمهارکنندگی عصاره چای سبز و دارچین بر فیبری شدن لیزوزیم سفیده تخم مرغ |
|
چکیده فارسی مقاله |
مقدمه: تعداد زیادی از بیماریهای تحلیل برنده سیستم عصبی از جمله آلزایمر، پارکینسون و هانتینگتن در اثر رسوب تجمعات پروتئینی تحت عنوان رسوبات آمیلوئیدی بوقوع میپیوندند. در حال حاضر هیچ روش درمانی مؤثری برای درمان این بیماریها وجود ندارد. یکی از روشهای درمانی مهم برای جلوگیری از بروز این بیماریها استفاده از گیاهان دارویی میباشد. در مطالعه حاضر فعالیت مهاری عصاره پوست دارچین (Cinnamomum zeylanicum Nees) و برگ چای سبز (Camellia sinensis L) روی روند فیبری شدن لیزوزیم سفیده تخم مرغ مورد مطالعه قرار گرفته است. روش: در این مطالعه تجربی، برای القای آمیلوئید در این پروتئین از pH اسیدی و دمای بالا استفاده شد. 2 میلیگرم لیزوزیم، در یک میلیلیتر بافر 50 میلیمولار گلیسین با 5/2= pH در دمای 57 درجه، در یک مدت مشخص قرار داده شد. برای اثبات تشکیل فیبرهای آمیلوئیدی از تکنیکهایی مثل شدت فلورسانس تیوفلاوین T و عکسبرداری میکروسکوپ نیروی اتمی استفاده شد. تجزیه و تحلیل دادهها با استفاده از آزمون آماری تی مستقل و با نرمافزار SPSS.16 انجام گرفت. یافته ها: نتایج نشان داد که در غیاب عصاره پوست دارچین و برگ چای سبز بعد از 24 ساعت الیگومرهای محلول ایجاد و بعد از 48 ساعت فیبرهای بالغ حاصل میشود. در اثر انکوباسیون HEWL در شرایط بالا با غلظتهای مختلف عصاره دارچین و چای سبز در دامنه1- 1/0 میلیگرم بر میلیلیتر تشکیل فیبرهای آمیلوئیدی بهصورت وابسته به غلظت مهار گردید ولی عصاره چای سبز مهار کننده مؤثرتری بود (025/0P=). همچنین نتایج نشان داد که بر عکس عصاره دارچین، چای سبز میتواند فرم جزئی باز شده پروتئین را به فرم طبیعی تبدیل و روی همه مراحل تشکیل تجمعات آمیلوئیدی تا ثیر بگذارد . نتیجهگیری: با توجه به این مشاهدات به نظر میرسد پلیفنلهای موجود در عصاره دارچین و چای سبز هر دو قادرند بهطور مستقیم مانع تشکیل هستههای اولیه آمیلوئید شده و درنتیجه رشد و بلوغ فیبرهای آمیلوئیدی را مهار کنند ولی چای سبز احتمالاً به دلیل نوع ساختار شیمیایی موجود در عصارهاش قادر است با کار آیی بهتر مانع رشد و بلوغ فیبرهای آمیلوئیدی گردد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
|
|
عنوان انگلیسی |
Inhibitory Effect of Cinnamomum Zeylanicum and Camellia Sinensis Extracts on the Hen EggWhite Lysozyme Fibrillation |
|
چکیده انگلیسی مقاله |
Background & Aims: Many neurodegenerative diseases including Alzheimer’s, Parkinson and Huntington diseases are associated with the deposition proteinaceous aggregates known as amyloid fibrils. Currently, there is no approved therapeutic agent for inhibition of fibrillar assemblies. One important approach in the development of therapeutic agents is the use of herbal extracts. At the present comparative study, the effect of Cinnamomum zeylanicum Nees and Camellia sinensis L, extracts on prevention of hen egg white lysozyme (HEWL) amyloidogenesis were studied. Methods: In this experimental study, acidic pH and high temperature were used to drive the protein towards amyloid formation. Lysozyme was dissolved at 2 mg/mL in 50mM glycine buffer (pH 2.5), and then incubated at 57 C for a specified time while stirred gently by Teflon magnetic bars. Measurement of thioflavin T fluorescence intensity and AFM micrography were used to characterize the HEWL fibrillation processes. Data were analyzed through SPSS 16 using descriptive statistics as well as independent t-test. Results: In the absence of the extracts, soluble oligomers became evident after 24 h of incubation, followed by subsequent appearance of mature fibrils after 48h. Upon incubation with various concentrations of Cinnamomum zeylanicum and Camellia sinensis extracts in range of 0.1-1 mg/ml, formation of fibrillar assemblies were dose-dependently inhibited but the extract of Camellia was more efficient (P=0.025). Also, in contrast to Cinnamomum, Camellia extract can stabilize native protein and reverse partial unfolded form into native form and thus, can inhibit all of amyloid formation pathways. Conclusion: The obtained results suggest that poly phenols of the extracts directly insert into amyloidogenic core of early aggregates and inhibit amyloid fibril formation but Camellia extract, due to its specific chemical structure, is probably more effective for aggregation inhibition. |
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
h رامشینی | assistant professor of biochemistry, department of biology, payam-e-noor university, tehran, iran
f ایوبی | master of human physiology, physiology-pharmacology research center, rafsanjan university of medical sciences, rafsanjan, iran سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان (Rafsanjan university of medical sciences)
|
|
نشانی اینترنتی |
http://jkmu.kmu.ac.ir/article_16199_2e01ba3b708eb1ae1e0382393bd661f3.pdf |
فایل مقاله |
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/93/article-93-404889.pdf |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|