پژوهش های علوم دامی، جلد ۲۳، شماره ۴، صفحات ۷۱-۸۱

عنوان فارسی اثر روغن ماهی و اسانس آویشن بر کیفیت و میزان اکسیداسیون چربی گوشت بزغاله‌های مهابادی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Effect of fish oil and thyme essence on meat quality and meat oxidative stability of Mahabadi kids
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله امین هژبری |


مهدی گنج خانلو گنج خانلو | mehdi ganjparvar khanlou



نشانی اینترنتی http://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_1041_223.html
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1407/article-1407-242818.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات