این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، جلد ۶، شماره ۲، صفحات ۷۳-۹۰

عنوان فارسی بررسی عملکرد رشد و بازماندگی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) تغذیه شده با جیره های حاوی مقادیر مختلف پروتئین و روی
چکیده فارسی مقاله تامین غذای کارآمد از مهمترین عوامل موفقیت در معرفی ماهی سفید  (Rutilus frisii kutum) به سیستم آبزی پروری است. بدین لحاظ جهت بررسی تاثیر مقدار پروتیئن و روی جیره بر رشد و بازماندگی این گونه، تعداد  360 قطعه بچه ماهی سفید با میانگین وزن اولیه 05/0±56/0 گرم در  12 آکواریم با حجم آب 60 لیتر ذخیره سازی شدند. بچه ماهیان به مدت  83  روز با 4 جیره آزمایشی حاوی سطوح مختلف پروتئین( 36 و 44 درصد) و روی ( 50 و 200 میلی گرم بر کیلو گرم غذا) تغذیه گردیدند. نتایج نشان داد که شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهیان سفید به طور معنی داری تحت تأثیر مقادیر مختلف پروتئین و روی در جیره قراگرفت. بچه ماهیان تغذیه شده با جیره حاوی 44 درصد پروتئین و 005/0 درصد روی بالاترین افزایش وزن(06/0±79/0  )، درصد افزایش وزن (7/8±88/154 ) و نرخ رشد ویژه (04/0±13/1) را  بروز دادند، ولی بیشترین میزان بازماندگی در تیمار غذایی حاوی 36 درصد پروتئین و 02/0 روی (00/0±67/96 درصد ) مشاهده گردید. با افزایش سطح پروتئین در جیره مقدار پروتئین کل بدن افزایش پیدا کرد. درکل بچه ماهیان سفید تغذیه شده با جیره حاوی 44 درصد پروتئین و 50 میلی گرم روی در کیلو گرم  غذا بر اساس معیار های رشد و ترکیب بدن پاسخ نسبتا بهتری را نشان دادند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله پروتئین، عنصرروی، رشد، ترکیب بدن، ماهی سفید، Rutilus frisii kutum

عنوان انگلیسی Study of growth performance and survival of Kutum (Rutilus frisii kutum) fed diets containing different levels of protein and zinc
چکیده انگلیسی مقاله Efficient food supply is the most important factors which must be considered to introduction of white fish (Rutilus frisii kutum) in an aquaculture system Therefore, in order to evaluate the effect of dietary protein and zinc on the growth performance and survival of this species, 360 pieces of white fish with an average weight of 0.5 ± 0.56 g were placed in twelve tanks (60 liters) .Juvenile fish was fed with four different levels of protein diets (36 and 44%) and zinc (50 and 200 mg kg feed) for 83 days. The results showed that the growth and survival of Kutum significantly affected by different levels of protein and dietary zinc. The highest weight gain (0.79 ± 0.06), percent of  weight gain (154.88 ± 8.7) and specific growth rate (1.13 ± 0.04) were observed in fish which  fed  with a diet containing 44 % protein and 0.005% zinc, But the diet containing 36% protein and 0.02 zinc  96.67 ± 0.00 percent) was revealed the highest survival rate. High With increasing levels of protein in the diet, whole-body protein contents are promoted. Overall, relativity the better response base on growth and body composition was observed in juvenile fish which with fed a diet containing 44% protein and 50 mg per kg zinc.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله عسگر زحمتکش | asgar zamatkesh


کتایون کریم زاده | katayoon karimzadeh



نشانی اینترنتی http://jair.gonbad.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-389-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1419/article-1419-983303.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات