این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 5 آذر 1404
پیاورد سلامت
، جلد ۵، شماره ۵، صفحات ۵۷-۶۶
عنوان فارسی
تحلیل روند عرضه و تقاضا در زمینه خدمات مشاوره تغذیه در دیابت: گامی اساسی در جهت شناسایی فرصتهای کارآفرینانه برای مشاوران تغذیه
چکیده فارسی مقاله
زمینه و هدف: شناسایی فرصتهای کارآفرینانه در زمینه خدمات مشاوره تغذیه، یک موضوع محوری جهت اشتغال کارشناسان تغذیه و پاسخگویی بهتر به نیازهای مبتلایان به بیماریهای مزمن میباشد. در همین راستا، این پژوهش با هدف تحلیل روند عرضه و تقاضای خدمات مشاوره تغذیه در دیابت، به عنوان یک گام اساسی در جهت شناسایی فرصتهای کارآفرینانه برای مشاوران تغذیه در شهر تهران، صورت پذیرفت. روش بررسی: جهت اجرای این پژوهش توصیفی- پیمایشی، پرسشنامهای مبتنی بر طیف لیکرت برای 80 نفر از فعالان صاحب تخصص در عرصه خدمات مشاوره تغذیه در شهر تهران، از طریق ایمیل ارسال گردید که 48 نفر از آنان به پاسخگویی به پرسشنامه اقدام نمودند. نهایتاً محاسبه مقادیر میانگین پاسخهای مشارکت کنندگان و مقایسه آنها با یکدیگر، با استفاده از برنامه 5/11SPSS ، انجام شد. یافتهها: یافتههای مبتنی بر پاسخهای مشارکت کنندگان، مشخص نمود که بیشترین تقاضای برآورده نشده گروههای مختلف سنی، تحصیلی و درآمدی بیماران دیابتی، مربوط به شیوه مشاوره تغذیه در قالب تیم درمانی میباشد. نتیجه گیری : مشاوره تغذیه در قالب تیم درمانی را میتوان به عنوان زمینه مناسب برای فعالیتهای کارآفرینانه در نظر گرفت.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Analysis Of Supply And Demand Ttrends In The Field Of Diabetes Nutrition Counseling: A Basic Step Toward Identifying The Entrepreneurial Opportunities For Nutrition Consultants
چکیده انگلیسی مقاله
Background and Aim: Identification of entrepreneurial opportunities in the field of nutrition counseling is a central issue in employing nutrition consultants and meeting the needs of patients with chronic diseases better. To this end, the present survey has been conducted in order to analyze the supply and demand trends of diabetes nutrition counseling as a basic step toward identifying the entrepreneurial opportunities for nutrition consultants in Tehran. Materials and Methods: To implement this descriptive-survey study, a questionnaire based on Likert scale was sent by email to 80 active professionals in the field of nutrition counseling services in Tehran, of whom 48 responded to its questions. Then, using SPSS11.5, the mean values of participants' responses were calculated and compared with one another. Results: The findings obtained based on participants' responses revealed that the need for "nutritional counseling in the form of a treatment team" was mostly not met in different age, education and income groups of diabetic patients Conclusion: "Nutrition counseling in the form of a treatment team" can be considered as a suitable field for entrepreneurial activities.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محمدرضا میگون پوری | mohammad reza meigounpoory
assistant professor, techno-preneurship department, school of entrepreneurship, tehran university, tehran, iran
استادیار گروه کارآفرینی در فناوری دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
پدرام یزدانی | pedram yazdani
master of sciences in entrepreneurship management, school of entrepreneurship, tehran university, tehran, iran
کارشناس ارشد مدیریت کارآفرینی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
حمیدرضا رضاییان زاده | hamid reza rezaeian zadeh
master of sciences in entrepreneurship management, school of entrepreneurship, tehran university, tehran, iran
کارشناس ارشد مدیریت کارآفرینی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
نشانی اینترنتی
http://payavard.tums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-25-54&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
مدیریت خدمات بهداشتی درمانی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات