این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پیاورد سلامت، جلد ۶، شماره ۳، صفحات ۱۸۲-۱۹۳

عنوان فارسی بررسی تأثیرگذاری سطح تحصیلات مشاوران تغذیه بر تحلیل استراتژیک آنان درباره فرصتهای کارآفرینانه
چکیده فارسی مقاله زمینه و هدف: امروزه، به علت رقابت شدید بین مشاوران تغذیه و تغییرات سریع در تقاضای بیماران برای دریافت خدمات مشاوره تغذیه، بکارگیری مفاهیمی نظیر "شناسایی فرصتهای کارآفرینانه" در این عرصه، اجتناب ناپذیر به نظر می‌رسد. یکی از پر کاربردترین شیوه‌ها جهت شناسایی فرصتهای کارآفرینانه، "تحلیل استراتژیک محیط خارجی" می‌باشد. پژوهش حاضر، با هدف بررسی تأثیرگذاری سطح تحصیلات مشاوران تغذیه بر تحلیل استراتژیک آنان درباره فرصتهای کارآفرینانه انجام گرفته است. روش بررسی: این پژوهش تحلیلی بر مبنای داده هایی(سطوح تحصیلی مشاوران تغذیه و پاسخهای آنان در مورد عرضه و تقاضا برای خدمات مشاوره تغذیه) انجام گرفت که در جریان تحقیقی که در گذشته با عنوان "تحلیل روند عرضه و تقاضا در زمینـه خـدمات مشـاوره تغذیـه در دیـابت: گـامی اسـاسی در جهت شناسایی فرصتهای کارآفرینانه برای مشاوران تغـذیـه" صـورت پذیـرفته بـود، گـردآوری شـده بـودند. همچـنین، "آزمـون همبستگـی Spearman" و "آزمـون GLM multivariate" جهت تجزیه و تحلیل داده‌های مذکور، به کار گرفته شدند. یافته‌ها : هر دو آزمون آماری، نشان دادند که بین سطوح تحصیلی(مشتمل بر 1- کارشناسی و 2- کارشناسی ارشد و دکترا) مشاوران تغذیه با دو سوم از نظرات ارائه شده توسط آنان، ارتباط معنی دار وجود داشت. نتیجه‌گیری:. سطح تحصیلات مشاوران تغذیه، تأثیری نسبی بر تحلیل استراتژیک آنها درباره فرصتهای کارآفرینانه دار 
کلیدواژه‌های فارسی مقاله فرصت کارآفرینانه،تحلیل استراتژیک،سطح تحصیلات،مشاوره تغذیه

عنوان انگلیسی Study Of The Impact Of Nutrition Consultants' Educational Level On Their Strategic Analysis About The Entrepreneurial Opportunities
چکیده انگلیسی مقاله Background and Aim: Nowadays, because of the intense competition between nutrition consultants and rapid changes in patients' demands for nutrition counseling, application of the concepts such as "Entrepreneurial Opportunities Recognition" in this field seems unavoidable. One of the most commonly used methods for recognition of entrepreneurial opportunities is "Strategic Analysis of External Environment". Present survey has been conducted in order to study the impact of nutrition consultants' educational level on their strategic analysis about entrepreneurial opportunities. Materials and Methods: This analytical survey was implemented based on the data (nutrition consultants' educational levels and their responses regarding the supply and demand for nutrition counseling services) which was collected during a previous study entitled ((Analysis of supply and demand trends in the field of diabetes nutrition counseling: A basic step towards identifying the entrepreneurial opportunities for nutrition consultants)). Also, ((Spearman's correlation test)) and ((GLM multivariate test)) were performed for the analysis of aforementioned data. Results: Both statistical tests showed that nutrition consultants' educational levels (including 1- Bachelor of Science and 2- Master of Science and PhD) had significant relationship with two-thirds of their comments. Conclusion: Nutrition consultants' educational level has a relative impact on their strategic analysis about the entrepreneurial opportunities.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله پدرام یزدانی | pedram yazdani
master of sciences in entrepreneurship management, school of entrepreneurship, tehran university, tehran, iran
کارشناس ارشد مدیریت کارآفرینی، دانشکده کارآفرینی، دانشگاه تهران، تهران، ایران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)

حمیدرضا رضاییان زاده | hamidreza rezaeian zadeh
master of sciences in entrepreneurship management, school of entrepreneurship, tehran university, tehran, iran
کارشناس ارشد مدیریت کارآفرینی، دانشکده کارآفرینی، دانشگاه تهران، تهران، ایران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)

محمدرضا میگون پوری | mohammadreza meigounpoory
assistant professor, techno-preneurship department, school of entrepreneurship, tehran university, tehran, iran
استادیار گروه کارآفرینی در فناوری، دانشکده کارآفرینی، دانشگاه تهران، تهران، ایران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)


نشانی اینترنتی http://payavard.tums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-25-26&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده مدیریت خدمات بهداشتی درمانی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات