این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 16 آبان 1404
ارمغان دانش
، جلد ۱۷، شماره ۶، صفحات ۵۵۲-۵۵۹
عنوان فارسی
استفاده از باکتری آمونیفیلوس اگزالاتیکوس به عنوان پروبیوتیک در صنایع کنسروسازی اسفناج به منظور کاهش اگزالات
چکیده فارسی مقاله
چکیده زمینه و هدف: حدود 75 درصد سنگهای ادراری از کلسیم اگزالات تشکیل میشوند. گونه اسفناج به عنوان یک گیاه حاوی اگزالات بالا شناسایی شده است. هدف این مطالعه بررسی استفاده از باکتری آمونیفیلوس اگزالاتیکوس به عنوان پروبیوتیک در صنایع کنسروسازی اسفناج به منظور کاهش اگزالات بود. روش بررسی: در این مطالعه تجربی سویه باکتری آمونیفیلوس اگزالاتیکوس به روش مولکولی شناسایی شد. بیومس باکتری تهیه شد و وزنتر آن سنجیده شد. عصاره رقیق شده و رقیق نشده اسفناج با بیومس باکتری مخلوط و انکوبه شد. همچنین عصاره رقیق شده اسفناج با سوسپانسیون آنزیمیباکتری مخلوط و انکوبه گردید. غلظت اگزالات با کیت تشخیص اگزالات سنجیده شد. یافتهها: سویه جدا شده آمونیفیلوس اگزالاتیکوسDIM در سایت NCBI با شماره پذیرش HQ398365 ثبت شده است و این سویه توانست 3/98 درصد مقدار اگزلات را در عصاره رقیق شده و54/51 درصد مقدار اگزالات را در عصاره رقیق نشده اسفناج کاهش داد. نتیجهگیری: سویه آمونیفیلوس اگزالاتیکوس DIM میتواند یک کاندیدای مناسب پروبیوتیک برای کاهش اگزالات در بدن باشد. همچنین میتوان از این باکتری در محصولات کنسرو شده دارای اگزالات بالا مانند اسفناج برای کاهش میزان اگزالات و مطلوب کردن این محصولات استفاده کرد. واژههای کلیدی: آمونیفیلوس، اگزالات، اسفناج، پروبیوتیک
کلیدواژههای فارسی مقاله
واژههای کلیدی، آمونیفیلوس، اگزالات، اسفناج، پروبیوتیک
عنوان انگلیسی
Application of Ammoniphillus as Probiotic in Spinach Cane for Oxalate Reduction
چکیده انگلیسی مقاله
Abstract Background & aim: Up to 75% of all urinary stones are composed mainly of calcium oxalate. Spinach species have been identified as high-oxalate containing plants. The aim of this study was the isolation of oxalate degrading bacterium and evaluation of its application in reducing the oxalate content in spinach. Methods: The strain used in this experimental study was confirmed by molecular methods. Spinach was purchased from the market, and the ex-crude was obtained. Bacterial biomass was prepared and the wet weight was determined. The diluted and non-diluted spinach ex-crude was mixed with bacterial biomass and then incubated. Also, diluted spinach extract was mixed with enzyme suspension of strain and then incubated. Ultimately, oxalate concentration was determined with oxalate diagnostic kit. The data was analyzed using the Microsoft Excel program version 2007. Results: The strain (Ammoniphilus oxalaticus DIM) was submitted to NCBI website with access number HQ398365. This strain could decrease 98.3% and 51.54% oxalate content in diluted and non- diluted spinach ex-crude respectively. Conclusion: Ammoniphilus oxalaticus DIM strain is a good candidate for probiotic activities in the body. Moreover, it could be used in canned products, such as spinach, to reduce the amount of their high oxalate content. Key words: Ammoniphillus, Oxalate, Spinach, probiotic
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Key words, Ammoniphillus, Oxalate, Spinach, probiotic
نویسندگان مقاله
محمود نارکی | m naraki
گیتی امتیازی | g emtiazi
نشانی اینترنتی
http://armaghanj.yums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-267&slc_lang=fa&sid=en
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات