کارآفرینی در کشاورزی، جلد ۴، شماره ۴، صفحات ۶۷-۷۷

عنوان فارسی بررسی عوامل مرتبط با روحیه کارآفرینی مدیران مرغداری‌های گوشتی در شهرستان زنجان
چکیده فارسی مقاله هدف تحقیق توصیفی- همبستگی حاضر سنجش روحیه کارآفرینی مدیران مرغداری‌های گوشتی شهرستان زنجان بود. جامعه آماری تحقیق را مدیران مرغداری‌های گوشتی شهرستان زنجان در سال 1393 تشکیل دادند (81=N). حجم نمونه بر اساس فرمول کرجسی و مورگان تعیین و نمونه‌ها به روش نمونه‌گیری کاملاً تصادفی انتخاب شدند (67=n). ابزار تحقیق دو پرسشنامه محقق ساخت و استاندارد بود که روایی آن با استفاده از نظرات اعضای هیئت‌علمی ترویج و اقتصاد کشاورزی تأیید گردید. پایایی پرسشنامه نیز با استفاده از پیش‌آزمون و محاسبه ضریب کرونباخ آلفا تأیید شد (72/0 تا 87/0). داده‌های جمع‌آوری شده با استفاده از نرم افزار SPSS تحلیل شد. نتایج نشان داد 52 درصد از مدیران با نمره 93/297 از روحیه کارآفرینی بسیار قوی‌‌ برخوردارند. نتایج همچنین نشان داد بین اندازه ظرفیت واحدها و تعداد کارگر با روحیه کارآفرینی مرغداران ارتباط مثبت و معنی‌دار و بین میزان سرانه مصرف خوراک در دوره با میزان روحیه کارآفرینی آنها همبستگی منفی و معنی‌داری وجود داشت. همچنین بین شرکت در دوره‌‌های آموزشی- مهارتی با روحیه کارآفرینی ارتباط مثبت و معنی‌داری وجود داشت.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله کارآفرینی، مرغداری، مدیریت، موفقیت، بهره وری،

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله ریحانه حق جو |
فارغ التحصیل- بدون سمت

جعفر یعقوبی |
عضو هیات علمی دانشگاه زنجان

احمد قیدی |
عضو هیأت علمی- دانشگاه زنجان


نشانی اینترنتی http://jead.gau.ac.ir/article_4057_e7b186d4f8caa5f6d066ea9bae316eb1.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1517/article-1517-636712.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات