|
کارآفرینی در کشاورزی، جلد ۴، شماره ۴، صفحات ۶۷-۷۷
|
|
|
عنوان فارسی |
بررسی عوامل مرتبط با روحیه کارآفرینی مدیران مرغداریهای گوشتی در شهرستان زنجان |
|
چکیده فارسی مقاله |
هدف تحقیق توصیفی- همبستگی حاضر سنجش روحیه کارآفرینی مدیران مرغداریهای گوشتی شهرستان زنجان بود. جامعه آماری تحقیق را مدیران مرغداریهای گوشتی شهرستان زنجان در سال 1393 تشکیل دادند (81=N). حجم نمونه بر اساس فرمول کرجسی و مورگان تعیین و نمونهها به روش نمونهگیری کاملاً تصادفی انتخاب شدند (67=n). ابزار تحقیق دو پرسشنامه محقق ساخت و استاندارد بود که روایی آن با استفاده از نظرات اعضای هیئتعلمی ترویج و اقتصاد کشاورزی تأیید گردید. پایایی پرسشنامه نیز با استفاده از پیشآزمون و محاسبه ضریب کرونباخ آلفا تأیید شد (72/0 تا 87/0). دادههای جمعآوری شده با استفاده از نرم افزار SPSS تحلیل شد. نتایج نشان داد 52 درصد از مدیران با نمره 93/297 از روحیه کارآفرینی بسیار قوی برخوردارند. نتایج همچنین نشان داد بین اندازه ظرفیت واحدها و تعداد کارگر با روحیه کارآفرینی مرغداران ارتباط مثبت و معنیدار و بین میزان سرانه مصرف خوراک در دوره با میزان روحیه کارآفرینی آنها همبستگی منفی و معنیداری وجود داشت. همچنین بین شرکت در دورههای آموزشی- مهارتی با روحیه کارآفرینی ارتباط مثبت و معنیداری وجود داشت. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
کارآفرینی، مرغداری، مدیریت، موفقیت، بهره وری، |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
ریحانه حق جو | فارغ التحصیل- بدون سمت
جعفر یعقوبی | عضو هیات علمی دانشگاه زنجان
احمد قیدی | عضو هیأت علمی- دانشگاه زنجان
|
|
نشانی اینترنتی |
http://jead.gau.ac.ir/article_4057_e7b186d4f8caa5f6d066ea9bae316eb1.pdf |
فایل مقاله |
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1517/article-1517-636712.pdf |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|