این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 شهریور 1404
کارآفرینی در کشاورزی
، جلد ۴، شماره ۴، صفحات ۶۷-۷۷
عنوان فارسی
بررسی عوامل مرتبط با روحیه کارآفرینی مدیران مرغداریهای گوشتی در شهرستان زنجان
چکیده فارسی مقاله
هدف تحقیق توصیفی- همبستگی حاضر سنجش روحیه کارآفرینی مدیران مرغداریهای گوشتی شهرستان زنجان بود. جامعه آماری تحقیق را مدیران مرغداریهای گوشتی شهرستان زنجان در سال 1393 تشکیل دادند (81=N). حجم نمونه بر اساس فرمول کرجسی و مورگان تعیین و نمونهها به روش نمونهگیری کاملاً تصادفی انتخاب شدند (67=n). ابزار تحقیق دو پرسشنامه محقق ساخت و استاندارد بود که روایی آن با استفاده از نظرات اعضای هیئتعلمی ترویج و اقتصاد کشاورزی تأیید گردید. پایایی پرسشنامه نیز با استفاده از پیشآزمون و محاسبه ضریب کرونباخ آلفا تأیید شد (72/0 تا 87/0). دادههای جمعآوری شده با استفاده از نرم افزار SPSS تحلیل شد. نتایج نشان داد 52 درصد از مدیران با نمره 93/297 از روحیه کارآفرینی بسیار قوی برخوردارند. نتایج همچنین نشان داد بین اندازه ظرفیت واحدها و تعداد کارگر با روحیه کارآفرینی مرغداران ارتباط مثبت و معنیدار و بین میزان سرانه مصرف خوراک در دوره با میزان روحیه کارآفرینی آنها همبستگی منفی و معنیداری وجود داشت. همچنین بین شرکت در دورههای آموزشی- مهارتی با روحیه کارآفرینی ارتباط مثبت و معنیداری وجود داشت.
کلیدواژههای فارسی مقاله
کارآفرینی، مرغداری، مدیریت، موفقیت، بهره وری،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
ریحانه حق جو |
فارغ التحصیل- بدون سمت
جعفر یعقوبی |
عضو هیات علمی دانشگاه زنجان
احمد قیدی |
عضو هیأت علمی- دانشگاه زنجان
نشانی اینترنتی
http://jead.gau.ac.ir/article_4057_e7b186d4f8caa5f6d066ea9bae316eb1.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1517/article-1517-636712.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات