این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Journal of Agricultural Science and Technology، جلد ۲۰، شماره ۳، صفحات ۴۶۹-۴۸۳

عنوان فارسی بررسی جو بدون پوشینه با و بدون مکمل آنزیمی در جیره پایانی جوجه‌های گوشتی
چکیده فارسی مقاله به منظور بررسی اثر جایگزینی ذرت با سطوح مختلف "صفر، 25%، 50%، 75% و 100% " جو بدون پوشینه با و بدون افزودن مکمل آنزیمی (صفر و 5/0 گرم در کیلو گرم جیره) در جیره پایانی جوجه های گوشتی این آزمایش انجام شد. 450 قطعه جوجه گوشتی در سن 24 روزگی بین 50 قفس در یک طرح کاملاً تصادفی، با ترتیب فاکتوریل 5*2، با پنج تکرار و نه قطعه پرنده در هر تکرار توزیع شدند. جایگزینی ذرت در سطوح صفر، 25%، 50% و 75% با جو بدون پوشینه اختلاف معنی داری بر افزایش وزن و مصرف خوراک روزانه و ضریب تبدیل غذایی نداشتند ولی با جایگزینی کامل جو بدون پوشینه به جای ذرت به طور معنی داری رشد و مصرف خوراک کاهش و ضریب تبدیل غذایی افزایش یافت. افزایش مقدار جو بدون پوشینه در جیره باعث افزایش وزن نسبی اندام­های گوارشی و چسبندگی محتویات ایلئوم و کاهش غلظت متابولیت­های چربی سرم خون به طور معنی دار شد. با افزایش سطح جو بدون پوشینه در جیره به طور معنی داری ویلی­های ژژنوم پهن­تر و کوتاه­تر و ضخامت لایه عضلانی ضخیم تر شد. افزودن آنزیم به جیره مصرفی باعث کاهش اثرات منفی سطوح بالای جو بدون پوشینه در جیره مصرفی شد. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که جو بدون پوشینه یک غله مناسب برای جایگزینی به جای ذرت در سطح 75 درصد در جیره پایانی جوجه­های گوشتی است. بعلاوه استفاده از آنزیم های برون زادی باعث تعدیل اثرات منفی مقادیر زیاد جو بدون پوشینه در جیره می شود.    
کلیدواژه‌های فارسی مقاله جوجه های گوشتی،آنزیم،جو بدون پوشینه،

عنوان انگلیسی Evaluation of Hull-Less Barley with or without Enzyme Cocktail in the Finisher Diets of Broiler Chickens
چکیده انگلیسی مقاله An experiment was carried out to study the effect of Hull-Less Barley (HLB) replaced for dietary corn at the rate of zero, 25, 50, 75, and 100% with two levels of Enzyme Cocktail (EC) supplementation (0 and 0.5 g kg-1 of diet) on performance of broiler chickens during the finisher period. Four hundred and fifty male broiler chickens aged 24-days were randomly assigned to 50 pens in a Complete Randomized Design (CRD) experiment, in a 5×2 factorial arrangement, with five replicates of 9 birds each. There were no significant differences in Average Daily Gain (ADG), Average Daily Feed Intake (ADFI), and Feed Conversion Ratio (FCR) of birds fed diets with zero, 25, 50, and 75% HLB replacement for corn, whereas the complete replacement of HLB for corn in diet significantly decreased ADG and ADFI and increased FCR. The GastroIntestinal Tract (GIT) organs relative weights and ileal chyme viscosity were significantly increased, and serum lipid metabolites concentrations significantly decreased by the increase in dietary HLB levels. A significantly shorter and thicker villi and thicker muscular layer in jejunum of chickens were observed when diet HLB level increased. The dietary EC supplementation significantly reduced the adverse effects of high dietary level of HLB on performance and GIT characteristics. It is concluded that HLB is a good alternative for broiler finisher diet, if substituted for up to 75% of corn. In addition, supplementation of EC in the finisher diet can decrease the adverse effects of high level of HLB on performance of broiler chickens.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله | H. Teymouri
Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Islamic Republic of Iran.
Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran

| H. Zarghi
Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Islamic Republic of Iran.
Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran

| A. Golian
Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Islamic Republic of Iran.
Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran


نشانی اینترنتی http://journals.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-23-39633-111&slc_lang=fa&sid=23
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/476/article-476-623496.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات