این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 30 شهریور 1404
پژوهش های تولیدات دامی
، جلد ۸، شماره ۱۷، صفحات ۱۱-۱۷
عنوان فارسی
تأثیراستفاده از ال-آرژنین بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخممرغ، فراسنجه های خونی و هورمونی در مرغان تخم گذار در اواخر دوره تولید
چکیده فارسی مقاله
این پژوهش بهمنظور بررسی اثرات ال-آرژنین بر عملکرد تولیدی، خصوصیات کیفی تخممرغ، فراسنجههای خونی و هورمونی مرغان تخمگذار در اواخر دوره تولید به مدت هشت هفته انجام شد. از تعداد 48 مرغ تخمگذار سویههای-لاین (w36) در سن 98-92 هفتگی در قالب طرح کاملاّ تصادفی با چهار سطح تیمار (کنترل: 20/1، 32/1، 44/1 و 56/1 درصد) با چهار تکرار و سه پرنده در هر تکرار استفاده شد. در سن 90 هفتگی مرغان وزن شدند و بهصورت تصادفی در 16 قفس به نحوی پخش شدند که حداقل اختلاف وزنی در بین قفسها وجود داشت. صفات عملکردی بهصورت روزانه و خصوصیات کیفی تخممرغ هر دو هفته ثبت شد. در پایان آزمایش دو تخممرغ از هر قفس بهمنظور اندازهگیری کلسترول زرده تخممرغ جمعآوری شد. افزایش سطح الآرژنین در جیره اثر معنیداری بر عملکرد تولیدی مرغان و خصوصیات کیفی پوسته تخممرغ نداشت (05/0P>). بهطور کلی نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که افزایش سطح ال-آرژنین بدون اینکه اثرات منفی روی صفات عملکرد تولیدی بگذارد باعث بهبود واحد هاو، غلظت کلسترول زرده و کاهش پروژسترون خون شد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of L-Arginine on Productive Performance, Egg Quality Parameters, Blood and Hormone Parameters of Laying Hens in Late-phase of Production
چکیده انگلیسی مقاله
This experiment was conducted to investigate effects of l-arginine on productive performance and egg quality parameters, blood and hormone parameters of laying hens in late phase of production for 8 weeks. Forty eight Hy-Line W-36 were used in a completely randomize design with four level of l-arginine (1/20=control diet, 1/32, 1/44 and 1/56 percent) and four replicate from 92-98 weeks of age. Layers were weighed at 90 week of age and randomly distributed into 16 cages in order to have a similar pen body weight. The performance data were recorded daily, whereas the egg quality traits were determined biweekly. At the end of experiment 2 eggs from each cage were collected for egg yolk cholesterol analysis. Supplementation of l-arginine in diet did not have significant effect on productive performance and egg shell quality in layers. Furthermore, the addition of l-arginine to diet did not have significant effect on the egg yolk cholesterol (P> 0.05). The results of this study showed that supplementation of l-arginine improved Hough unit and yolk cholesterol and blood progesterone with no adverse effect on productive performance.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محمد کاظمی فرد |
سهیل یوسفی |
منصور رضایی |
بهرام شهره |
طناز صابری فر |
نشانی اینترنتی
http://rap.sanru.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-249&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1370/article-1370-563204.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات