این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
پژوهش های تولیدات دامی، جلد ۸، شماره ۱۷، صفحات ۱۱-۱۷

عنوان فارسی تأثیراستفاده از ال-آرژنین بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخم‌مرغ، فراسنجه های خونی و هورمونی در مرغان تخم گذار در اواخر دوره تولید
چکیده فارسی مقاله      این پژوهش به­منظور بررسی اثرات ال-آرژنین بر عملکرد تولیدی، خصوصیات کیفی تخم­مرغ، فراسنجه­های خونی و هورمونی مرغان تخم‌گذار در اواخر دوره تولید به مدت هشت هفته انجام شد. از تعداد 48 مرغ تخم­گذار سویه­های-لاین (w36) در سن 98-92 هفتگی در قالب طرح کاملاّ تصادفی با چهار سطح تیمار (کنترل: 20/1، 32/1، 44/1 و 56/1 درصد) با چهار تکرار و سه پرنده در هر تکرار استفاده شد. در سن 90 هفتگی مرغان وزن شدند و به­صورت تصادفی در 16 قفس به نحوی پخش شدند که حداقل اختلاف وزنی در بین قفس­ها وجود داشت. صفات عملکردی به­صورت روزانه و خصوصیات کیفی تخم­مرغ هر دو هفته ثبت شد. در پایان آزمایش دو تخم‌مرغ از هر قفس به­منظور اندازه‌گیری کلسترول زرده تخم‌مرغ جمع­آوری شد. افزایش سطح ال­آرژنین در جیره اثر معنی­داری بر عملکرد تولیدی مرغان و خصوصیات کیفی پوسته تخم‌مرغ نداشت (05/0P>). به­طور کلی نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که افزایش سطح ال-آرژنین بدون اینکه اثرات منفی روی صفات عملکرد تولیدی بگذارد باعث بهبود واحد هاو، غلظت کلسترول زرده و کاهش پروژسترون خون شد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Effect of L-Arginine on Productive Performance, Egg Quality Parameters, Blood and Hormone Parameters of Laying Hens in Late-phase of Production
چکیده انگلیسی مقاله This experiment was conducted to investigate effects of l-arginine on productive performance and egg quality parameters, blood and hormone parameters of laying hens in late phase of production for 8 weeks. Forty eight Hy-Line W-36 were used in a completely randomize design with four level of l-arginine (1/20=control diet, 1/32, 1/44 and 1/56 percent) and four replicate from 92-98 weeks of age. Layers were weighed at 90 week of age and randomly distributed into 16 cages in order to have a similar pen body weight.  The performance data were recorded daily, whereas the egg quality traits were determined biweekly. At the end of experiment 2 eggs from each cage were collected for egg yolk cholesterol analysis. Supplementation of l-arginine in diet did not have significant effect on productive performance and egg shell quality in layers. Furthermore, the addition of l-arginine to diet did not have significant effect on the egg yolk cholesterol (P> 0.05). The results of this study showed that supplementation of l-arginine improved Hough unit and yolk cholesterol and blood progesterone with no adverse effect on productive performance.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله محمد کاظمی فرد |


سهیل یوسفی |


منصور رضایی |


بهرام شهره |


طناز صابری فر |



نشانی اینترنتی http://rap.sanru.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-249&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1370/article-1370-563204.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات