P). به استثنای روشنی، رنگ گوشت ران و سینه و غلظت لاکتات گوشت سینه تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت (05/0P>). تغذیه جیره دارای اسید بوتیریک باعث کاهش pH گوشت ران و جیره دارای 125 میلیگرم ال-کارنیتین بدون اسید بوتیریک به جوجههای گوشتی باعث افزایش pH گوشت ران در 45 دقیقه بعد از کشتار نسبت به جوجههای گروه شاهد شد (05/0>P). تغذیه جیره دارای اسید بوتیریک باعث کاهش درصد چربی گوشت سینه جوجههای گوشتی شد در حالیکه تغذیه همزمان جیره حاوی 250 میلیگرم ال-کارنیتین و جیره دارای 2 گرم بر کیلوگرم اسید بوتیریک سبب افزایش درصد چربی گوشت سینه نسبت به جوجههای گروه شاهد شد (05/0>P) اما درصد چربی ران تحت تاثیر جیرهها قرار نگرفت (05/0P>). به طور کلی جیره حاوی 125 میلیگرم ال-کارنیتین و سپس جیره حاوی 125 میلیگرم ال-کارنیتین و 2 گرم اسید بوتیریک اثر مثبتی بر عملکرد تولیدی جوجههای گوشتی داشتند و استفاده از 250 میلیگرم ال-کارنیتین در جیره سبب بهبود درصد سینه جوجههای گوشتی درحالیکه 2 گرم بر کیلوگرم اسید بوتیریک سبب کاهش درصد چربی گوشت سینه شد.