این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 5 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۴، شماره ۷۲، صفحات ۳۳۷-۳۴۶
عنوان فارسی
بررسی اثر شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کرم گردو
چکیده فارسی مقاله
چکیده گردو یکی از میوههای سرشار از انرژی، پروتئین، مواد معدنی و سایر ترکیبات میباشد. همچنین مقدار زیادی روغن دارد و به همین علت میتوان آن را به محصولی مالشپذیر تبدیل کرد. در این تحقیق ما شرایط نگهداری کرم گردو را بررسی نمودیم. بدین منظور با توجه به کارهای اولیه، یک نمونه کرم گردو با فرمولاسیون مشخص را تولید کرده و به نمونهها مقدار 0 تا 02/0 درصد آنتی اکسیدان BHT افزودیم. سپس آنها را داخل ظروف پلیاتیلنی در دماهای 4، 25 و 40 درجه سانتیگراد برای مدت 15، 55 و90 روز نگهداری کردیم. در زمانهای مختلف نگهداری میزان جدا شدن روغن از کرم، خواص اکسیداتیو و آلودگی نمونهها را بررسی نمودیم. نتایج نشان داد که جدا شدن روغن از نمونهها از 5/0 درصد در دمای 40 درجه تا 108/1 درصد در دمای 40 درجه افزایش یافت. همچنین پس از 15 روز نگهداری، میزان جدا شدن روغن تنها 47/0 درصد بود، درحالیکه جدا شدن روغن از کرم بعد از 90 روز نگهداری به 09/1 درصد رسید. عدد پراکسید نمونهها نیز با افزایش دما و زمان نگهداری بالا رفته و از 13/2 در نمونههای نگهداری شده در یخچال تا 55/2 در نمونههای نگهداری شده در 40 درجه افزایش یافت. افزودن آنتی اکسیدان سبب کاهش عدد پراکسید شد ولی عدد پراکسید نمونهها در غلظت صفر درصد BHT نیز در محدوده قابل قبول قرار داشت. نتایج نشان داد که بهترین دما برای نگهداری کرم گردو دمای یخچال میباشد که در این شرایط تا بیش از 3 ماه بدون هیچگونه نگهدارندهای قابل نگهداری است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
سید حمیدرضا ضیایالحق | seyed hamidreza
دانش آموخته دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد و استادیار بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان شاهرود ، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، شاهرود، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی سمنان
مصطفی مظاهری تهرانی | mazaheri tehrani
استاد گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه فردوسی (Ferdowsi university)
سید محمد رضوی | seyed mohammad
استاد گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه فردوسی (Ferdowsi university)
حسن رشیدی |
استادیار گروه صنایع غذایی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران.
سازمان اصلی تایید شده
: مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_17347_c91698b58e877dcec0df2f39453bcb7d.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-455379.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات