این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 5 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۴، شماره ۷۳، صفحات ۹۵-۸۳
عنوان فارسی
تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
چکیده فارسی مقاله
چکیده هدف این مطالعه بررسی تاثیرات پوشش خوراکی ژلاتینی و ترکیب پوشش ژلاتین و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله کپور نقرهای در خلال 21 روز نگهداری در یخچال(°C 4) بوده است. تیمارهای تحقیق عبارت بودند از فیلههای خام و بدون تیمار (تیمار شاهد)، فیلههای حاوی پوشش ژلاتینی 4% (تیمار 1)، فیلههای حاوی پوشش ژلاتینی 4% و اسانس آویشن شیرازی2/0% (تیمار 2) و فیلههای حاوی پوشش ژلاتینی 4% و اسانس آویشن شیرازی4/0% (تیمار 3). تیمار فیلهها با پوشش ژلاتین و اسانس آویشن شیرازی تاثیر معنیداری(05/0P <) بر بار باکتریایی داشت. تیمار شاهد و تیمار1 در روز 15نگهداری و تیمارهای 2 و 3 در روز 18 نگهداری در یخچال در محدوده فساد 7 log cfu/g قرار داشتند. بر اساس ارزیابی حسی تیمارهای 2 و 3 دارای زمان ماندگاری بیشتری در مقایسه با نمونه شاهد بودند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
مریم ابوالقاسمی |
دانش آموخته کارشناسی ارشد شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه زابل
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه زابل (Zabol university)
اسحق زکی پور رحیم آبادی | zakipour rahimabadi
2- دانشیار گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه زابل 3- دانشیار گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گیلان، صومعه سرا
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه گیلان (Guilan university)
مصطفی یوسف الهی | yousef elahi
دانشیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه زابل (Zabol university)
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_17466_82514d5154b752ee68a7c47bae543327.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-455332.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات