شیمی کاربردی، جلد ۱۲، شماره ۴۴، صفحات ۲۴۱-۲۵۲

عنوان فارسی طراحی یک حسگر نانوساختار اصلاح شده برای آنالیز بوتیل هیدروگسی تولوئن بعنوان یک آنتی اکسیدانت در نمونه‌های غذایی
چکیده فارسی مقاله در این کار پژوهشی یک الکترود خمیر کربن اصلاح شده با نانوکامپوزیت اکسید کامیم/نانولوله کربنی و مایع یونی  1-بوتیل 3-متیل-ایمیدازولینیوم هگزافلوروفسفات تهیه شده و برای اندازه­گیری بوتیل هیدروگسی تولوئن بکار گرفته شد. نانوکامپوزیت اکسید کادمیم/نانولوله کربنی با استفاده از روش رسوب هی مستقیم سنتز شده و با استفاده از روش پراش پرتوی ایکس شناسایی شد. تحت شرایط بهینه، ولتاموگرام موج مربعی الکترود اصلاح شده با افزایش غلظت بوتیل هیدروگسی تولوئن در محدوده خطی 600-1/0 میکرومولار تغییر کرده است. حد تشخیص بوتیل هیدروگسی تولوئن مقدار 06/0 میکرومولار گزارش شد. سنسور اصلاح شده بخوبی برای اندازه­گیری بوتیل هیدروگسی تولوئن  در نمونه های غذایی بکارگرفته شد.  
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Fabrication of a nanostructure modified sensor for determination of butylated hydroxytoluene as an antioxidant in food samples
چکیده انگلیسی مقاله In this research, a carbon paste electrode modified with CdO/CNTs nanocomposite and 1-Butyl-3-methylimidazolium hexafluorophosphate ionic liquid fabricated and was used for determination of butylated hydroxytoluene. CdO/CNTs synthesized by chemical precipitation method and characterized by XRD method. Under optimum condition, the peak currents of square wave voltammograms (SWV) of butylated hydroxytoluene increased linearly with its concentration in the ranges of 0.1–600 μM. The detection limit for butylated hydroxytoluene was 0.06 μM. The modified sensor has been successfully applied for the assay of butylated hydroxytoluene in food samples. In this research, a carbon paste electrode modified with CdO/CNTs nanocomposite and 1-Butyl-3-methylimidazolium hexafluorophosphate ionic liquid fabricated and was used for determination of butylated hydroxytoluene. CdO/CNTs synthesized by chemical precipitation method and characterized by XRD method. Under optimum condition, the peak currents of square wave voltammograms (SWV) of butylated hydroxytoluene increased linearly with its concentration in the ranges of 0.1–600 μM. The detection limit for butylated hydroxytoluene was 0.06 μM. The modified sensor has been successfully applied for the assay of butylated hydroxytoluene in food samples. 
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله سروناز کوهی |


محمد علی خلیل زاده | mohammad ali


حسن کریمی مله | karimi maleh



نشانی اینترنتی http://chemistry.journals.semnan.ac.ir/article_2388_a67b2f2b7d6e2e61875c021c58d73bca.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/932/article-932-454722.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات