نوآوری در علوم و فناوری غذایی، جلد ۴، شماره ۳، صفحات ۷۵-۸۳

عنوان فارسی بررسی سینتیک خشک کردن لایه‌ای نازک کدوی سبز با فرآیند جابه جایی هوای داغ
چکیده فارسی مقاله در این تحقیق با استفاده از خشک‌کن آزمایشگاهی جابه‌جایی هوای داغ، خشک کردن لایه‌ای نازک برش‌های کدوی سبز، مدل‌سازی شد. آزمایش‌ها در سه سطح دمایی 60، 70 و 80 درجه‌ی سانتی‌گراد و سه ضخامت 3 ، 5 و 7 میلی متر در سه تکرار انجام گردید. رطوبت اولیه‌ی کدوی سبز 05/93 درصد بر مبنای مرطوب به دست آمد.10 مدل ریاضی سینتیکی استاندارد بر داده‌های تجربی برازش داده شد و ارزیابی مدل‌ها از طریق چهار معیار ضریب همبستگی، ریشه‌ی میانگین مربعات خطا، کاهش کای اسکور و خطای انحراف میانگین مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. بررسی نتایج، نشان داد که مدل میدلی نسبت به سایر مدل‌ها مراحل خشک شدن برش کدوی سبز را بهتر ارزیابی می‌کند. بنابراین، این مدل برای پیش‌بینی تغییرات رطوبت و کیفیت بالای محصول در فرآیند خشک کردن لایه‌ای نازک کدوی سبز با جابه‌جایی هوای داغ مناسب تشخیص داده شد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله مدل‌سازی ریاضی، برش‌های کدو سبز، لایه‌ای نازک، خشک کردن،

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://jfst.iaus.ac.ir/article_528506_38632934a148c826d546397b43e06ad1.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1295/article-1295-359044.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات