این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 6 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۶، شماره ۸۸، صفحات ۳۷۷-۳۸۴
عنوان فارسی
بررسی تولید آبمیوه پرتقالی فراسودمند بر پایه آب ماست
چکیده فارسی مقاله
چکیده:
آب ماست یک پروتئین طبیعی کامل بوده و شامل همه اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز رژیم غذایی می
باشد
.به همین دلیل بازیافت واستفاده مجدد از آب ماست به عنوان محصول جانبی ماست چکیدهامری ضروری میباشد
. تولید محصولات فراسودمند جهت بهبود و افزایش خواص درمانی مواد غذایی امروزه امری واجب است. در این پژوهش نوشیدنی میوه ای پرتقالی فراسودمند بر پایه پودر آب ماست(5/1%-3%و 5/4%)تهیه گردید.آزمون آنتیاکسیدانی پودر آبماست به روش
ABTS
انجام شد.ارزیابی حسی نوشیدنی توسط 5 ارزیاب آموزش دیده و با استفاده از آزمون هدونیک پنج نقطه ای جهت بررسی طعم و مزه، قوام، رنگ، بو، احساس دهانی و در نهایت پذیرش کلی نوشیدنی های تهیه شده انجام گرفت. نوشیدنی پرتقالی تهیه شده با 5/1 %پودر آب ماست امتیاز بالاتری را توسط گروه های ارزیاب به خود اختصاص داد.پس از تهیه و بسته بندی، نوشیدنی ها به مدت یک روز،20 روز، 40 روز و 60 روز پس از تولید مورد آزمون های فیزیکوشیمیایی و میکروبی قرار گرفت.بررسی ها طی دوره نگهداری نشان داد که امتیاز طعم، بو،پذیرش کلی با گذشت زمانکاهش و اسیدیته و
pH
دارای تغییرات آماری معنی داری است. با توجه به خاصیت آنتی اکسیدانی بالای پودرآب ماست میتوان این طور نتیجه گرفت که با افزایش این ترکیب به آب میوه میتوان نوشیدنی با خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی تولید نمود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
واژه های کلیدی آب ماست،نوشیدنی میوه ای،آب میوه پرتقال بر پایه آب ماست،
عنوان انگلیسی
Production of Functional Orange Juice Based on Yogurt Whey Powder
چکیده انگلیسی مقاله
Yogurt whey powder, a byproduct of yogurt industry, is a natural source of protein that contains all the essential amino acids needed for a healthy diet. In this study, functional orange fruit juice was prepared using Yogurt whey powder (1/5% -3% and 4/5%). The Antioxidant activity of Yogurt whey powder was measured using the ABTS method.The sensory evaluation of the beverage was done by 5 trained panelist using a five-point hedonic test The assessment of taste, texture, color, smell, mouth feel and, finally, the overall acceptance of the prepared drinks were carried out. Orange juicethat was prepared with 1/5% yogurt powder gained the highest score. The juices wereanalyzed on days 0, 20, 40 and 60 for Physicochemical and microbial tests. The results showed that the taste, smell, and overall acceptance declined with time, and acidity and pH did not change significantly. From the result of this study it can be concluded that using yogurt whey powder with high antioxidant activity and acceptable functional orange juice can be produced.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
واژه های کلیدی آب ماست,نوشیدنی میوه ای,آب میوه پرتقال بر پایه آب ماست
نویسندگان مقاله
منا خداداد |
دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم و فناوری های نوین، واحد علوم دارویی -دانشگاه آزاد اسلامی تهران ایران
مریم سلامی |
استادیار - گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، پردیس کشاورزی، دانشگاه تهران، تهران، ایران
شهریار دبیریان |
دکتری تخصصی بهداشت مواد غذایی،مدرس دانشگاه آزاد اسلامی،دانشگاه علوم دارویی
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_25944_391d22512f502d7d407cc998af57f864.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات