این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 7 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۹، شماره ۱۳۱، صفحات ۳۳۱-۳۴۲
عنوان فارسی
تأثیر پوشش خوراکی پکتین نانو کیتوزان حاوی اسانس مریم گلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان ماندگاری انگور سیاه
چکیده فارسی مقاله
در سالهای اخیر استفاده
از
مواد
طبیعی
در کنار
استفاده
از
تکنولوژیهای
نوین
که
علاوه
بر
افزایش عمر
ماندگاری
باعث
حفظ
خواص
کیفی
و
ارزش
تغذیهای محصولات
شوند،
اهمیت
دو
چندان
پیدا
کرده
است
.
این آزمایش
به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً
تصادفی
با سه تکرار اجرا شد
. بر اساس نتایج به دست آمده افزایش مدت زمان نگهداری باعث کاهش رطوبت،
pH
، آنتوسیانین، فنل،
رنگسنجی
و افزایش افت وزن و اسیدیته شد، بیشترین تأثیر در 21 رو
ز
نگهداری
مشاهده شد. کاربرد پوشش خوراکی پکتین-نانوکیتوزان حاوی اسانس مریم گلی باعث کاهش افت وزن و فعالیت آنتی اکسیدانی و افزایش آنتوسیانین، فنل و رنگ سنجی گردید در 7 روز پس از نگهداری کمترین افت وزن به مقدار 3/2 درصد و در 14 و 21 روز پس از نگهداری کمترین افت وزن به مقدار 25/4 و 86/5 درصد را تیمار 70 میلیگرم در لیتر پکتین با 30 میلیگرم در لیتر نانو کیتوزان دارا بود. با توجه به نتایج به
دست
آمده کاربر پوشش خوراکی پکتین-نانوکیتوزان حاوی اسانس مریم گلی به خصوص تیمار 70 میلیگرم در لیتر پکتین با 30 میلیگرم در لیتر نانو کیتوزان بیشترین تأثیر را در افزایش ماندگاری انگور سیاه داشت.
کلیدواژههای فارسی مقاله
اسانس،انگور سیاه،پکتین،کیتوزان،مریم گلی،
عنوان انگلیسی
Effects of edible coating containing nanochitosan/pectin and Salvia officinalis. essential oil on the physicochemical properties and shelf life of black grape
چکیده انگلیسی مقاله
In recent years, the using of natural materials, along with the using of new technologies, which, in addition to increasing the shelf life, maintain the quality properties and nutritional value of the products, it has become doubly important.
The results showed that increasing the duration of storage caused a decreasing in moisture, pH, anthocyanin, phenol, colorimetry and increased weight loss and acidity, the most effect was observed in 21 days of storage. The using of
edible coating containing nanochitosan/pectin and S. officinalis
decreased weight loss and antioxidant activity and increased anthocyanin, phenol and colorimetry. In 7 days after storage, the least weight loss was 2.3% and in 14 and 21 days after storage, the least weight loss was 4.25 and 5.86% in the treatment of 70 mg/lit pectin with 30 mg/lit
of nano chitosan. According to the obtained results, the using of
edible coating containing nanochitosan/pectin and S. officinalis
especially the treatment of 70 mg/lit of pectin with 30 mg/lit of nano-chitosan, had the most effect in increasing the shelf life of black grapes.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
اسانس,انگور سیاه,پکتین,کیتوزان,مریم گلی
نویسندگان مقاله
فاطمه محدثی خراسانی |
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
سیده شیما یوسفی |
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
وریا ویسانی |
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
نشانی اینترنتی
https://fsct.modares.ac.ir/article_26910_df8c5e56a2e0e97624fb800726b5cc6c.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات