این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 7 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۳، شماره ۶۱، صفحات ۹۷-۸۷
عنوان فارسی
مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ دکمه ای در خشک کن ترکیبی مادون قرمز-هوای داغ
چکیده فارسی مقاله
چکیده خشک شدن قارچ دکمهای در یک خشککن ترکیبی مادونقرمز- هوای داغ در توانهای 150، 250 و 375 وات، دماهای 50، 60 و 70 درجه سلسیوس و سرعت جریان هوای 1، 2 و 3 متر بر ثانیه بررسی شد. تأثیر توان لامپ، دما و سرعت جریان هوا بر زمان و آهنگ خشک شدن، ضرایب نفوذ رطوبت و انرژی فعالسازی در قالب طرح کاملاً تصادفی بررسی شد. نتایج نشانداد تأثیر توان لامپ، دما و سرعت جابهجایی هوا بر فرآیند خشک شدن محصول قارچ دکمهای معنیدار میباشد (p< 0.05). افزایش توان لامپ مادونقرمز از 150 به 375 وات، افزایش دما از 50 به 70 درجه سلسیوس و تغییر سرعت جریان هوا از 1 به 3 متر بر ثانیه زمان خشک شدن نمونهها را به ترتیب 6/28، 7/42 و 2/15 درصد کاهش داد. ضریب نفوذ مؤثر رطوبت و انرژی فعالسازی قارچ دکمهای به ترتیب بین 9-10×2/6 تا 9-10×7/19 مترمربع بر ثانیه و 76/23 تا 73/30 کیلوژول بر مول به دست آمد. برای مدلسازی فرآیند خشک شدن، مدلهای پیج، نیوتن و لگاریتمی به ترتیب با میانگین ضریب تبیین برابر 996/0، 988/0 و 998/0 و میانگین خطای استاندارد برابر 023/0، 042/0 و 015/0، در مقایسه با سایر مدلها، خطای کمتری داشتند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
فخرالدین صالحی |
استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان.
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه بوعلی سینا (Bu ali sina university)
مهدی کاشانی نژاد |
دانشیار، دانشکده صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
علیرضا صادقی ماهونک | sadeghi mahoonak
دانشیار، دانشکده صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
امان محمد ضیایی فر | aman mohammad
استادیار، دانشکده صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_14406_2b6056edb76c45f8347bb6e64e26b2ec.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-354862.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات