این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 12 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۳، شماره ۶۱، صفحات ۱۵-۱
عنوان فارسی
اثر بستهبندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و برهموم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ” ورامین ۸۸ “ در طی نگهداری
چکیده فارسی مقاله
چکیده به منظور بررسی تأثیر بستهبندی با اتمسفر تغییر داده شده و استفاده از ماده برهموم بر کیفیت پس از برداشت سبزی برگی اسفناج رقم "ورامین 88"، آزمایشی در قالب فاکتوریل و بر پایه طرح کاملاً تصادفی با 3 عامل زمان (5 سطح)، MAP (3 سطح) و برهموم (3 سطح) طراحی و اجرا گردید. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که همهی صفات به استثنای رنگ و کلروفیل b تحت اثر اصلی زمان دچار تغییرات معنیداری در سطح آماری 1% شدند. مقدار اسید آسکوربیک قبل از انبار 1/275 میلیگرم بر 100 گرم وزن تر بود، و پس از یک هفته این مقدار به 1/171 میلیگرم و بعد از 14 روز به 141 میلیگرم در 100 گرم اسفناج تازه، رسید. تیمار اصلی برهموم بر صفاتی از جمله رنگ، مواد جامد محلول، pH، اسید، اسید آسکوربیک، درصد کاهش وزن و درصدآلودگی ظاهری تاثیر معنیداری در هر دو سطح آماری مورد مطالعه نشان داد. درصد آلودگی در اثر استفاده از برهموم بشدت کاهش پیدا کرد. شاخصهای رنگ، کیفیت ظاهری، اسید آسکوربیک، درصد کاهش وزن و درصد آلودگی ظاهری نیز صفاتی بودند که تحت اثر اصلی بستهبندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) دچار تغییرات معنیداری شدند. بر اساس نتایج بدست آمده بهترین ترکیب تیماری برای ماندگاری بیشتر اسفناج رقم "ورامین 88" استفاده از 10% برهموم و اتمسفر O2 5% وCO2 15% بود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
آنیتا رامی |
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه، مراغه، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی مراغه (Islamic azad university of maragheh)
حسین شیخ لویی |
استادیار گروه شیمی و مهندسی صنایع غذائی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه مراغه، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی مراغه (Islamic azad university of maragheh)
علیرضا یوسفی |
استادیار گروه مهندسی شیمی، دانشکده مهندسی دانشگاه بناب، بناب، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه بناب (Bonab university)
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_14377_3f5cd6251c89991e668bc4e525e57818.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-354855.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات