این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۱۴، شماره ۶۹، صفحات ۷۴-۶۵

عنوان فارسی اثر شرایط مختلف انبار بر خصوصیات کمی و کیفی پسته تر احمدآقایی
چکیده فارسی مقاله چکیده پسته از جمله تنقلات مقوی است که مصرف تازه خوری آن عمدتأ محدود به فصل برداشت است. هر چند پسته تر ارزش غذایی بالایی دارد ولی به دلیل نگرانی از فساد میوه، تجار و کشاورزان غالبأ تمایلی به نگهداری یا صادرات میوه تازه ندارند. در این بررسی ماندگاری پسته تازه احمدآقایی با پوست تر[1] و بدون پوست تر در سه دمای انبار (1±4، 1±12 و 25±1 درجه سانتی گراد)، سه وزن (200، 400 و 600 گرم) و چهار دوره نگهداری (صفر، 15، 30، 45 روز) بررسی شد. نتایج نشان داد افزایش دوره نگهداری، دما و وزن بسته بندی بر روی صفاتی مانند کاهش وزن، اسیدیته، پراکسید، و میزان آلودگی به آفلاتوکسین مؤثر بوده و منجر به افزایش آنها می گردد. نگهداری پسته تازه دردمای 25 درجه سانتی گراد حداکثر تا سه روز امکان پذیر است ولی در دمای 12 درجه هر چند تا روز سی ام قابل مصرف است منتهی از لحاظ وضعیت ظاهری به دلیل تجمع آب در کف ظرف و چروکیده شدن محصول کیفیت مناسبی ندارند. در مجموع بسته بندی سبک تر و فرآوری محصول با پوست تر درانباری با دمای 1±4 درجه سانتی گراد می تواند ویژگیهای کیفی و کمی پسته تر را تا 45 روز حفظ کند. [1]. Hull
کلیدواژه‌های فارسی مقاله کلید واژگان، انبارمانی، پسته تازه، ویژگیهای کمی و کیفی،

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله فاطمه ناظوری |
استادیار گروه علوم باغبانی، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه ولی عصر عج رفسنجان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه ولی عصر رفسنجان (Valiasr university)

سیامک کلانتری |
دانشیار گروه علوم باغبانی، دانشکدۀ کشاورزی، پردیش کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)

امان اله جوانشاه |
استادیار پژوهشکده پسته ایران

علی رضا طلایی |
استاد گروه علوم باغبانی، دانشکدۀ کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)


نشانی اینترنتی http://fsct.modares.ac.ir/article_16332_fc0b721b880e8821145f238ed0f27c6f.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-354666.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات