این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 23 آبان 1404
Journal of Food Quality and Hazards Control
، جلد ۱۲، شماره ۱، صفحات ۸۱-۸۱
عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Corrigendum to “Existence of Synthetic Dyes in Foodstuffs: A Retro-spective Study of Food Safety Concerns” [Journal of Food Quality and Hazards Control 11 (2024) 206-213]
چکیده انگلیسی مقاله
This article has no abstract.
DOI:
10.18502/jfqhc.12.1.18369
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
| R. Sakooei vayghan
Food and Beverages Safety Research Center, Urmia University of Medical Sciences, Urmia, Iran
| N. Vakili Saatloo
Food and Beverages Safety Research Center, Urmia University of Medical Sciences, Urmia, Iran
| M.R. Armioon
Food and Beverages Safety Research Center, Urmia University of Medical Sciences, Urmia, Iran
| S. Sepahi
Food and Beverages Safety Research Center, Urmia University of Medical Sciences, Urmia, Iran
نشانی اینترنتی
http://jfqhc.ssu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1663-2&slc_lang=en&sid=1
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
اصلاحیه
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات