|
پژوهش های صنایع غذایی، جلد ۲۶، شماره ۳، صفحات ۵۴۳-۵۶۱
|
|
|
عنوان فارسی |
تأثیر ترکیبی پیشتیمارهای اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی روی سینتیک دفع رطوبت طی سرخکردن عمیق سیبزمینی |
|
چکیده فارسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
|
|
عنوان انگلیسی |
Coupled effect of ultrasound, microwave and osmotic dehydration pretreatments on water loss kinetics during deep-fat frying of potatoes |
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_5739_837.html |
فایل مقاله |
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1404/article-1404-345632.pdf |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|