این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 شهریور 1404
شیمی کاربردی
، جلد ۱۱، شماره ۴۱، صفحات ۹۹-۱۰۸
عنوان فارسی
استخراج با فاز جامد کوپل شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی برای تعیین انروفلوکسازین در گوشت مرغ
چکیده فارسی مقاله
استخراج با فاز جامد کوپل شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی به عنوان یک روش جدید برای استخراج انروفلوکسازین در گوشت مرغ قبل از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا با دتکتور UV توسعه داده شده است. در استخراج با فاز جامد کوپل شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی، ابتدا انروفلوکسازین با استفاده از مخلوط 10 میلی لیتر استونیتریل اسیدی شده با بافر فرمیک اسید (pH=4) و 10 میلی لیتر بافر EDTEA-McIlvaine با غلظت 1/0 مولار و 20 میلی لیتر n-هگزان به عنوان فاز استخراج کننده از گوشت مرغ با استفاده از التراسونیک استخراج می گردد. سپس محلول استخراجی بدست آمده از التراسونیک برای استخراج با فاز جامد استفاده می گردد. بعد از تمیز سازی، انروفلوکسازین با استفاده از روش میکرواستخراج مایع-مایع پخشی تغلیظ می گردد. سپس 1/5 میلی لیتر متانول استخراجی بدست آمده (حلال پخش کننده) و 200 میکرولیتر کلروفرم (حلال استخراج کننده) به داخل 5 میلی لیتر آب خالص اضافه شده و روش میکرواستخراج مایع-مایع پخشی انجام می شود. تحت شرایط بهینه، رنج خطی روش بین 10 تا 500 میکروگرم بر کیلوگرم با ضریب همبستگی 9972/0 بود. حد تشخیص روش 5 میکروگرم بر کیلوگرم بود. روش پیشنهادی به صورت موفقیت آمیزی برای آنالیز انروفلوکسازین در گوشت مرغ بکار برده شده و نتایج رضایت بخشی بدست آمد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Solid-phase extraction coupled with dispersive liquidâliquid microextraction for determination of enrofloxacin in chicken meat
چکیده انگلیسی مقاله
Solid-phase extraction combined with dispersive liquid–liquid microextraction has been developed as a new approach for the extraction of enrofloxacin in chicken meat prior to high performance liquid chromatography with UV detection. In the SPE-DLLME, enrofloxacin was first extracted from chicken meat into the mixture of 10 mL acetonitrile acidified with formic acid buffer (pH=4) and 10 mL EDTEA-McIlvaine buffer (0.1 M) and 20 mL n-hexane as an extracting phase by using ultrasound-assisted extraction. Then, the extract by ultrasound-assisted extraction was used for solid-phase extraction. After clean-up, enrofloxacin was preconcentrated by using DLLME technique. Thus, 1.5 mL methanol extract (disperser solvent) and 200 µL chloroform (extraction solvent) were added to 5.0 mL ultrapure water and a DLLME technique was applied. Under the optimum conditions, the linearity of the method was in the range from 10 to 500 µg kg-1 with the correlation coefficient (r2) of 0.9972. The method detection limit was 5.0 µg kg-1. The proposed method has been successfully applied to the analysis of the enrofloxacin in chicken meat, and a satisfactory result was obtained.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
محمد رضایی |
نشانی اینترنتی
http://chemistry.journals.semnan.ac.ir/article_2281_426423ed8ecc7f3a4d368a64de00bec1.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/932/article-932-340307.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات