|
بهره برداری و پرورش آبزیان، جلد ۱، شماره ۲، صفحات ۶۳-۸۲
|
|
|
عنوان فارسی |
|
|
چکیده فارسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
|
|
عنوان انگلیسی |
Comparison of proximate analysis and physicochemical changes in fish sausage during refrigerated storage |
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://japu.gau.ac.ir/article_1171_be2699e5bb1374941569467bfa9f4760.pdf |
فایل مقاله |
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/660/article-660-336018.pdf |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
en |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|