|
بهره برداری و پرورش آبزیان، جلد ۲، شماره ۴، صفحات ۲-۱۵
|
|
|
عنوان فارسی |
|
|
چکیده فارسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
|
|
عنوان انگلیسی |
Effect of antibacterial and antioxidant garlic (Allium sativum) extract on rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) shelf life during chilled storage (2±1°C) |
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://japu.gau.ac.ir/article_2245_4734ec4f5d3c51d91cb878319e69b456.pdf |
فایل مقاله |
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/660/article-660-335957.pdf |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
en |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|