بهره برداری و پرورش آبزیان، جلد ۲، شماره ۴، صفحات ۲-۱۵

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Effect of antibacterial and antioxidant garlic (Allium sativum) extract on rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) shelf life during chilled storage (2±1°C)
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://japu.gau.ac.ir/article_2245_4734ec4f5d3c51d91cb878319e69b456.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/660/article-660-335957.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات