بهره برداری و پرورش آبزیان، جلد ۳، شماره ۴، صفحات ۳۷-۵۰

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Production of canned shrimp ghalye from green tiger prawn (Penaeus semisulcatus) and evaluation the effect of different pre-cooking methods on its quality
چکیده انگلیسی مقاله Because of being much perishable product as well as having low per capita consumption, much study on shrimp and its different supplying methods such as canned shrimp is needed to improve per capita consumption of seafood especially in case of shrimp. In this study, the effect of different pre-cooking methods on quality of canned Penaeus semisulcatus was studied. Although frying and baking methods had lower level (p
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله الهام گرمسیری |
دانشکده amp;amp;zwnj;ی علوم دریایی، دانشگاه تربیت مدرس
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)

علی کاظمی |
استادیار گروه شیمی ؛ دانشکده علوم پایه؛ دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد (Islamic azad university of shahrekord)

بهاره شعبانپور |
دانشیار گروه شیلات ،دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

محمد خضری |
دانشجوی دکتری دانشگاه تربیت مدرس
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)

صادق شیروانی فیل آبادی | shirvani فیل abadi
دانش amp;amp;not;آموخته کارشناسی amp;amp;not;ارشد، فرآوری محصولات شیلاتی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان


نشانی اینترنتی http://japu.gau.ac.ir/article_2498_dd1b8da78e197d74737fd248269f87e6.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/660/article-660-335924.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات