این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 17 مهر 1404
تحقیق در علوم دندانپزشکی
، جلد ۱۴، شماره ۱، صفحات ۲۷-۳۳
عنوان فارسی
بررسی تاثیر رقت های مختلف عصاره ی زنجبیل بر میزان رشد کلونی اکتینومایسس نیوزلندی- مطالعه آزمایشگاهی
چکیده فارسی مقاله
سابقه و هدف : پلاک میکروبی عامل اصلی ایجاد بیماری های پریودنتال است که به علت کلونیزاسیون باکتری ها بر روی سطح دندان به وجود می آید . لذا اگر بتوانیم مانع از تشکیل پلاک میکروبی شویم می توانیم گامی مهم در پیشگیری از بیماری های پریودنتال برداریم. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر رقت های مختلف عصاره زنجبیل بر میزان رشد کلونی اکتینومایسس نیوزلندی در شرایط آزمایشگاهی است. مواد و روش ها : در این مطالعه تجربی و آزمایشگاهی ابتدا عصاره زنجبیل در 11 لوله آزمایش در رقت های سریالی مختلف آماده شد و لوله دوازدهم به عنوان لوله شاهد در نظر گرفته شد . ابتدا سویه های باکتری مورد نظر را در محیط کشت اختصاصی خود (محیط مایع تایوگلیکولات) جداگانه کشت داده شد و سپس از باکتری خالص به عمل آمده مقدار 5/0 مک فارلند به هر لوله اضافه شد. سپس از هر 12 لوله روی محیط کشت جامد بلادآگار 100 لاندا کشت داده و به مدت 24 ساعت در دمای 37 درجه در انکوباتور قرار داده شد. یافته ها : نتایج مطالعه نشان داد که میزان MIC برابر 02 /0 میلی گرم بر میلی لیتر و میزان MBC برابر 04/0 میلی گرم بر میلی لیتر می باشد. نتیجه گیری : با توجه به نتایج به دست آمده عصاره زنجبیل با موفقیت اثر ضد باکتریایی خود را روی اکتینومایسس نیوزلندی نشان داد. لذا می توان از زنجبیل برای استفاده ضد باکتریایی در دهانشویه ها و خمیر دندان های گیاهی بهره جست.
کلیدواژههای فارسی مقاله
اکتینومایسس، زنجبیل، MIC
عنوان انگلیسی
Evaluation the effect of concentration of ginger extract on the growth rate of ActinomycesNaslundicolony (in-vitro)
چکیده انگلیسی مقاله
Background & Aim : Microbial plaque is the main factor of periodontal diseases which is caused by colonization of bacteria on the tooth surfaces. So, if we manage to prevent microbial plaque we may take a great step towards prevention of periodontal diseases. The objective of this research is to study the effect of various densities of ginger extract on the growth of Actinomyces Naslundicolony in in-vitro environment. Materials & methods: In this experimental study the ginger extract was prepared in 11 test tubes with different densities and 12th test tube was used as the control sample. First, strains of the concerned bacteria were separately cultured in the specific culture medium (Taioglicolat syrup) and then 0.5 Mcfarland of the pure bacteria was added to each test tube and then the tube was stirred perfectly. Then from all 12 tubes 100 landa were cultured on a previously prepared solid blood agar culture environment and were left in incubator for 24 hours in 37 degree centigrade. Results: Observations indicated that amount of MIC and amount of MBC are 0.02 Mg./Ml and 0.04 Mg./Ml, respectively. Conclusion: Based on the results, ginger extract successfully showed its antibacterial effect on Actinomyces Naslundi. ginger extract could be applied in herbal mouthwash liquids and herbal toothpastes for its antibacterial properties.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Actinomyces, Ginger, MIC
نویسندگان مقاله
شبنم آقایان | sh aghayan
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دندانپزشکی تهران
سعید ذاکر | s zaker
دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی پزشکی تهران (Islamic azad university of tehran medical sciences)
مسعود شهلایی | m shahlaei
نشانی اینترنتی
http://jrds.ir/browse.php?a_code=A-10-1161-1&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/227/article-227-331162.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
پریو
نوع مقاله منتشر شده
مطالعه اصیل
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات