این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 26 مهر 1404
مجله دانشکده پزشکی اصفهان
، جلد ۲۹، شماره ۱۶۷، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
ارزیابی اثر آب انگور قرمز روی بیماری آلزایمر در رات
چکیده فارسی مقاله
خلاصه: مقدمه. بیماری آلزایمر از مهمترین بیماریهای تحلیل برنده عصبی است که به دنبال تولید رادیکالهای آزاد و استرس اکسیداتیو بروز می کند . مطالعات نشان داده که ترکیبات آنتی اکسیدانی اثر فوق العاده ای در تقویت حافظه و کنترل بیماری آلزایمر دارند.همچنین اشاره شده که آب انگور قرمز حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی می باشد. لذا در این مطالعه اثرات آب انگور قرمز بر سرعت یادگیری و بهبودی حافظه در رتهای آلزایمری مورد بررسی قرار گرفته است . مواد و روشها: برای ایجاد مدل آلزایمری از تزریق دو طرفه استرپتوزوسین STZ)) درون بطنهای جانبی رتهای نر استفاده شد. رتها آب انگور قرمز 10٪ را به مدت 21 روز نوشیدند. برای بررسی حافظه و یادگیری رتها از تست یادگیری اجتنابی غیر فعال استفاده شد. زمان تاخیر ورود به اتاق تاریک پارامتر اصلی برای ارزیابی حافظه اجتنابی و یادگیری می باشد. نتایج: نتایج ما نشان داد که شاخصهای یادگیری و حافظه در گروه STZ در مقایسه با گروه Sham به طور قابل ملاحظه ای کاهش پیدا کرده و بر عکس مصرف آب انگور قرمز 10٪ به طور قابل ملاحظه ای باعث افزایش سرعت یادگیری و بهبودی حافظه در رتهای آلزایمری شده است. بحث:با توجه به نتایج به دست آمده در این تحقیق و گزارشهای قبلی مبنی بر تاثیر آب انگور قرمز بر یادگیری و حافظه, به نظر می رسد که احتمالاً آنتی اکسیدانهای موجود در آب انگور قرمز می تواند اختلالات و عارضه های ایجاد شده در حافظه را بهبود بخشد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Evaluation of the Effects of Red Grape Juice on Alzheimer's Disease in Rats
چکیده انگلیسی مقاله
Background: Alzheimer's disease is a neurodegenerative disease caused by free radicals and oxidative stress. On the other hand, antioxidant agents can affect the consolidation of memory and thus control of Alzheimer's disease. It was indicated that red grape juice contains antioxidant agents. In this study, the effects of red grape juice on speed of learning and consolidation of memory in rats with Alzheimer's were studied. Methods: Alzheimer's was induced by bilateral infusion of streptozotocin (STZ) into the lateral ventricles of brains of male rats. The rats drank 10% red grape juice during 21 days. A passive avoidance learning test was used for measuring memory and learning in rats. Delay in entering the dark room is the most important parameter in avoidance learning test for measurement of memory and learning. Findings: Our results showed that memory and learning in STZ-group decreased significantly compared to the sham group. In contrast, red grape juice intake increased the speed of learning and improvement of memory in rats with Alzheimer's. Conclusion: Similar to other studies, our results indicated that red grape juice can reverse memory deficits caused by STZ.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
زهرا سیاهمرد | zahra siahmard
کارشناس ارشد، گروه زیست شناسی، دانشگاه پیام نور اصفهان، اصفهان، ایران
حجتاله علایی | حجتاله alaee
استاد، گروه فیزیولوژی، دانشکدهی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (Isfahan university of medical sciences)
پرهام رییسی | parham raeisi
استادیار، گروه فیزیولوژی، دانشکدهی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (Isfahan university of medical sciences)
علی اصغر پیله وریان | ali asghar pileh varian
استادیار، گروه فیزیولوژی، دانشگاه پیام نور اصفهان، اصفهان، ایران
نشانی اینترنتی
http://jims.mui.ac.ir/index.php/jims/article/view/1645
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/103/article-103-318672.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
مقاله پژوهشی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات