فرهنگ در دانشگاه اسلامی، جلد ۱۲، شماره ۴۵، صفحات ۵۹۱-۶۱۲

عنوان فارسی بررسی نقش انس با قرآن کریم در ایجاد سرمایه اجتماعی(مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه تبریز)
چکیده فارسی مقاله هدف: هدف این پژوهش بررسی نقش ‌انس با قرآن در ایجاد سرمایه اجتماعی در بین دانشجویان دانشگاه تبریز بود. روش: پژوهش حاضر از نوع توصیفی_مقطعی به روش پیمایشی است. جامعه‌ آماری شامل کلیه دانشجویان دانشگاه تبریز بود که 378 نفر بر اساس فرمول کوکران و به‌وسیله نمونه‌گیری تصادفی_ساده انتخاب شده‌اند. یافته‌ها: بر اساس یافته‌های تحقیق میزان سرمایه اجتماعی و انس با قرآن پاسخگویان در حد متوسط به بالا بوده است. مقدار ضریب همبستگی پیرسون بین دو متغیر سرمایه‌ی اجتماعی و انس با قرآن (499/0) بود که در سطح اطمینان 99 درصد معنی‌دار بوده است. نتیجه‌گیری: نتایج تحقیق حاکی از آن است که مقدار ضریب همبستگی پیرسون بین متغیرهای سرمایه‌ی اجتماعی و ابعاد آن با متغیر انس با قرآن، در سطح اطمینان 99 درصد مثبت و معنی‌دار بوده است و با بالا رفتن میزان انس با قرآن در دانشجویان، میزان سرمایه اجتماعی آنان نیز افزایش پیداکرده است.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله انس با قرآن، سرمایه اجتماعی، انسجام اجتماعی، اعتماد اجتماعی، مشارکت اجتماعی، دانشجویان دانشگاه تبریز،

عنوان انگلیسی بررسی نقش انس با قرآن کریم در ایجاد سرمایه اجتماعی(مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه تبریز)
چکیده انگلیسی مقاله هدف: هدف این پژوهش بررسی نقش ‌انس با قرآن در ایجاد سرمایه اجتماعی در بین دانشجویان دانشگاه تبریز بود. روش: پژوهش حاضر از نوع توصیفی_مقطعی به روش پیمایشی است. جامعه‌ آماری شامل کلیه دانشجویان دانشگاه تبریز بود که 378 نفر بر اساس فرمول کوکران و به‌وسیله نمونه‌گیری تصادفی_ساده انتخاب شده‌اند. یافته‌ها: بر اساس یافته‌های تحقیق میزان سرمایه اجتماعی و انس با قرآن پاسخگویان در حد متوسط به بالا بوده است. مقدار ضریب همبستگی پیرسون بین دو متغیر سرمایه‌ی اجتماعی و انس با قرآن (499/0) بود که در سطح اطمینان 99 درصد معنی‌دار بوده است. نتیجه‌گیری: نتایج تحقیق حاکی از آن است که مقدار ضریب همبستگی پیرسون بین متغیرهای سرمایه‌ی اجتماعی و ابعاد آن با متغیر انس با قرآن، در سطح اطمینان 99 درصد مثبت و معنی‌دار بوده است و با بالا رفتن میزان انس با قرآن در دانشجویان، میزان سرمایه اجتماعی آنان نیز افزایش پیداکرده است.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله انس با قرآن, سرمایه اجتماعی, انسجام اجتماعی, اعتماد اجتماعی, مشارکت اجتماعی, دانشجویان دانشگاه تبریز

نویسندگان مقاله حسین احمدی سفیدان |
دکترای علوم سیاسی، دانشیار دانشکده الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز

زینب احمدپور ترکمانی |
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تفسیر و علوم قرآن دانشگاه تبریز

فاطمه نگهبان قراملکی |
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تفسیر و علوم قرآن دانشگاه تبریز


نشانی اینترنتی http://ciu.nahad.ir/article_925_74d665533be83c51a4d24977e571f5ae.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات