نویسندگان مقاله |
m رییسی | m. raeisi cereal health research center, golestan university of medical sciences, gorgan, iran
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی گلستان (Golestan university of medical sciences)
m هاشمی | m. hashemi department of nutrition, faculty of medicine, mashhad university of medical sciences, mashhad, iran
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی مشهد (Mashhad university of medical sciences)
m امین زارع | m. aminzare department of food safety and hygiene, school of public health, zanjan university of medical sciences, zanjan, iran
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی زنجان (Zanjan university of medical sciences)
m صادقی | m. sadeghi environmental health research center, faculty of health, golestan university of medical sciences, gorgan, iran
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی گلستان (Golestan university of medical sciences)
t جهانی | t. jahani faculty and research institute of nutrition and food technology, shahid beheshti university of medical sciences, tehran, iran
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (Shahid beheshti university of medical sciences)
h کشاورزی | h. keshavarzi school of veterinary medicine, shiraz university, shiraz, iran
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه شیراز (Shiraz university)
a جبلی جوان | a jebelli javan department of food hygiene, faculty of veterinary medicine, semnan university, semnan, iran
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه سمنان (Semnan university)
m mirahahidi | m. mirahahidi cereal health research center, golestan university of medical sciences, gorgan, iran
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی گلستان (Golestan university of medical sciences)
b tepe | b. tepe department of molecular biology and genetics, faculty of science and literature, kilis 7 aralık university, 79000kilis, turkey
|