|
مهندسی شیمی ایران، جلد ۸، شماره ۴۱، صفحات ۰-۰
|
|
|
عنوان فارسی |
مروری بر خواص کاربردی فیلمهای خوراکی حاصل از پروتئینهای آب پنیر |
|
چکیده فارسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
پروتئین آب پنیر، فیلم خوراکی، خواص مکانیکی، نفوذپذیری، خواص حرارتی، |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
پروتئین آب پنیر, فیلم خوراکی, خواص مکانیکی, نفوذپذیری, خواص حرارتی |
|
نویسندگان مقاله |
بابک قنبرزاده |
الهامه رزمی راد |
هادی الماسی |
یونس زاهدی |
|
|
نشانی اینترنتی |
https://www.ijche.ir/article_112091_29bf9938be6174584702b02c783bd6a2.pdf |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|