مهندسی شیمی ایران، جلد ۹، شماره ۵۰، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی بررسی اثر دما، pH و غلظت گلوکز بر تولید اتانول توسط قارچ موکور ایندیکوس
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله موکورایندیکوس، pH، دما و غلظت گلوکز،

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله موکورایندیکوس, pH, دما و غلظت گلوکز

نویسندگان مقاله حسین محمد بیگی |


کیخسرو کریمی |



نشانی اینترنتی https://www.ijche.ir/article_112175_63804e3db8c44e6e57f119cfcf0be668.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات