|
مهندسی شیمی ایران، جلد ۱۵، شماره ۸۵، صفحات ۴۱-۴۹
|
|
|
عنوان فارسی |
مدلسازی ریاضی فرایند انتقال جرم دانه زیره سبز به منظور تعیین ضریب انتشار رطوبتی آن، طی فرایند خشک شدن |
|
چکیده فارسی مقاله |
در این تحقیق، ضریب انتشار رطوبتی دانه گیاه زیره سبز طی فرایند خشکشدن لایه نازک به صورت تابعی از محتوای رطوبت آن با دو فرض صفحهی دو بعدی و استوانهای برای شکل دانه تعیین شد. سپس مدلسازی ریاضی فرایند انتقال رطوبت دانه حین خشک شدن با استفاده از روش عددی عنصر محدود انجام گرفته و نتایج حاصل از آن با محتوای رطوبت آزمایشگاهی دانه در شرایط مشابه مقایسه شد. مقدار ضریب همبستگی بین نتایج حاصل از مدل صفحهی دو بعدی و دادههای آزمایشگاهی معادل 992/0، و میزان مربعات خطا معادل 0188/0 بهدست آمد، در حالی که مقدار ضریب همبستگی بین نتایج مدل استوانهای و دادههای حاصل از آزمایش معادل 973/0 و میزان مربعات خطا معادل 11/0 بهدست آورده شد. به اینترتیب، نتایج مطالعه حاضر بیانگر آن است که فرض صفحهی دوبعدی برای دانه، همبستگی بیشتر و خطای کمتر نسبت به فرض شکل استوانهای با دادههای آزمایش را در پی دارد. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
انتقال جرم، خشک کردن، زیره سبز، ضریب انتشار رطوبتی، |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
انتقال جرم, خشک کردن, زیره سبز, ضریب انتشار رطوبتی |
|
نویسندگان مقاله |
مهدی مرادی |
|
|
نشانی اینترنتی |
https://www.ijche.ir/article_112508_863c8a3e3e54444b31979c91d85f3100.pdf |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|