|
مهندسی شیمی ایران، جلد ۱۵، شماره ۸۷، صفحات ۲۸-۳۴
|
|
|
عنوان فارسی |
طراحی واحد استخراج شیرینکننده طبیعی از برگ استه ویا |
|
چکیده فارسی مقاله |
استه ویا1 یا گیاه شیرین، بومی قاره آمریکاست و نخستین بار پزشکی اسپانیایی در سال 1888 آن را مطالعه کرد. در طول قرنها، مردم پاراگوئه و برزیل برای شیرین کردن غذا و درمان فشار خون بالا، سوزش معده، کنترل اوریک اسید و درمان چاقی، از آن استفاده میکردند. اکنون بسیاری از کشورها مانند ژاپن عصاره استه ویا را به عنوان جایگزین شیرینکنندههای مصنوعی، مانند ساخارین، آسپارتام و سیکلامات وارد بازار کردهاند تا از زیانهای این انواع مصنوعی جلوگیری کنند. از جمله ترکیبات شیرینکننده آن (گلیکوزیدها) عبارتاند از استه ویوزید2، ربادیوزید A و جز اینها. در این پروژه، روشهای مختلف تولید و استخراج گلیکوزیدهای استه ویا مانند استخراج با حلالها، استخراج با سیال فوق بحرانی SCFE3، صافشهای غشایی، فرا و نانو بررسی شده است. در پایان، طرح مناسبی برای فرایند تولید شیرینکننده استه ویا ارائه شده است. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
استه ویا، استخراج، صافش غشائی، فرا، نانو، |
|
عنوان انگلیسی |
|
|
چکیده انگلیسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
استه ویا, استخراج, صافش غشائی, فرا, نانو |
|
نویسندگان مقاله |
پروین ناهید |
ایران عالمزاده |
سید سجاد مرتضوی |
|
|
نشانی اینترنتی |
https://www.ijche.ir/article_112527_8f5feead967f4e8f95eddc12f7851cf9.pdf |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|