مهندسی شیمی ایران، جلد ۱۵، شماره ۸۷، صفحات ۲۸-۳۴

عنوان فارسی طراحی واحد استخراج شیرین‌کننده طبیعی از برگ استه ویا
چکیده فارسی مقاله استه ویا1 یا گیاه شیرین، بومی قاره آمریکاست و نخستین بار پزشکی اسپانیایی در سال 1888 آن را مطالعه کرد. در طول قرنها، مردم پاراگوئه و برزیل برای شیرین کردن غذا و درمان فشار خون بالا، سوزش معده، کنترل اوریک اسید و درمان چاقی، از آن استفاده می‌کردند. اکنون بسیاری از کشورها مانند ژاپن عصاره استه ویا را به عنوان جایگزین شیرین‌کننده‌های مصنوعی، مانند ساخارین، آسپارتام و سیکلامات وارد بازار کرده‌اند تا از زیانهای این انواع مصنوعی جلوگیری کنند. از جمله ترکیبات شیرین‌کننده آن (گلیکوزید‌ها) عبارت‌اند از استه ویوزید2، ربادیوزید A و جز اینها. در این پروژه، روشهای مختلف تولید و استخراج گلیکوزیدهای استه ویا مانند استخراج با حلالها، استخراج با سیال فوق بحرانی SCFE3، صافشهای غشایی، فرا و نانو بررسی شده است. در پایان، طرح مناسبی برای فرایند تولید شیرین‌کننده استه ویا ارائه شده است.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله استه ویا، استخراج، صافش غشائی، فرا، نانو،

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله استه ویا, استخراج, صافش غشائی, فرا, نانو

نویسندگان مقاله پروین ناهید |


ایران عالمزاده |


سید سجاد مرتضوی |



نشانی اینترنتی https://www.ijche.ir/article_112527_8f5feead967f4e8f95eddc12f7851cf9.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات