این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 شهریور 1404
کارآفرینی در کشاورزی
، جلد ۸، شماره ۴، صفحات ۸۹-۱۰۴
عنوان فارسی
تحلیل محتوای کتاب درسی«کارگاه نوآوری و کارآفرینی» پایه یازدهم رشته امور زراعی از نظر توجه به مؤلفه های کارآفرینی
چکیده فارسی مقاله
این پژوهش با هدف ارزیابی کتاب درسی«کارگاه نوآوری و کارآفرینی» از نظر میزان توجه به مؤلفههای کارآفرینی انجام شده است. روش پژوهش توصیفی از نوع تحلیل محتوا بوده است. جامعه آماری پژوهش کتاب «کارگاه نوآوری و کارآفرینی» پایه یازدهم دوره دوم متوسطه فنی و حرفه-ای(رشته امور زراعی) بوده است. در این پژوهش با توجه با ماهیت پژوهش نمونهگیری انجام نشده و کل محتوای کتاب مورد بررسی قرارگرفته شده است. ایزار جمعآوری اطلاعات سیاهه تحلیل محتوای محقق ساخته بوده که روایی آن با استفاده از نظرات صاحبنظران و پایایی آن با استفاده از روش بازآزمایی(89درصد) بدست آمد. نتایج پژوهش با استفاده از آمار توصیفی در فرایند تحلیلی آنتروپی شانون مورد بررسی قرار گرفت. یافتههای پژوهش نشان داد که در کتاب«کارگاه نوآوری و کارآفرینی» در مجموع 244 مرتبه به شاخصهای کارآفرینی توجه شده است. در این کتاب مؤلفه «خلاقیت و نوآوری» با 90 فراوانی(37درصد) بیشترین توجه و به مؤلفه «مسؤلیتپذیری» با 5فراوانی(2درصد) کمترین توجه مبذول شده است. از نظر شاخص ضریب اهمیت نیز مؤلفه «توفیق طلبی» با ضریب اهمیت 138/0دارای بیشترین ضریب اهمیت و مؤلفه «ریسک پذیری» با ضریب اهمیت 027/0، دارای کمترین ضریب اهمیت بودهاند. در میان پودمانهای کتاب، پودمان «نوآوری و تجاری-سازی محصول» با 97 فراوانی(7/39درصد)، دارای بیشترین فراوانی و پودمانهای «بازاریابی و فروش» و «ایجاد کسب و کار نوآورانه» هر کدام با 18 فروانی(4/7درصد)، دارای کمترین فراوانی بودهاند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
خلاقیت، کارآفرینی، کتاب کارگاه نوآوری و کارآفرینی،
عنوان انگلیسی
Content Analysis of “Innovation and Entrepreneurship Workshop” Textbook Taught at 11th Grade, Farming Discipline, Secondary School, From Perspective of Attention to Components of Entrepreneurship
چکیده انگلیسی مقاله
The aim of this study was to evaluate the "Innovation and Entrepreneurship Workshop" textbook in terms of attention to the components of entrepreneurship. The research method was content analysis. The study population included, Innovation and Entrepreneurship Workshop textbooks eleventh grade Secondary secondary school in school year 2020 Considering the nature and logic of the research, the entire text of the book was examined as an example. Measurement tool, self-made content analysis checklist Consisting of 13 Index was, the validity of the use of professional judgment (validity and content) determined using retest reliability 0.89 respectively. results using descriptive statistics were used in the process of Shannon entropy analysis. Based on research, "Innovation and Entrepreneurship Workshop", textbooks eleventh grade Secondary secondary school 270 times concepts of entrepreneurship, focused The index distribution of its importance. In this book, the component of "creativity and innovation" with 90 frequencies (37%) has received more attention and the component of "responsibility" with 5 frequencies (2%) has received the least attention. In terms of coefficient of importance index, the component of "success" with a coefficient of importance of 0.138 had the highest coefficient of importance and the component of "risk-taking" with a coefficient of significance of 0.027, had the lowest coefficient of importance.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
خلاقیت, کارآفرینی, کتاب کارگاه نوآوری و کارآفرینی
نویسندگان مقاله
سیروس محمودی |
استادیار، گروه علوم تربیتی دانشگاه پیام نور، تهران، ایران،
محمود شرفی |
استادیار ، گروه علوم تربیتی دانشگاه پیام نور، تهران، ایران،
حمیدرضا ایمانی فر |
استادیار ، گروه روانشناسی دانشگاه پیام نور، تهران، ایران.
نشانی اینترنتی
https://jead.gau.ac.ir/article_5888_05bebd5e56b0f65bd601feace10d89b8.pdf
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات