این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
میکروب شناسی مواد غذایی، جلد ۹، شماره ۳، صفحات ۱-۱۸

عنوان فارسی مروری بر کاربرد سیانوباکتری ها در افزایش اثرات پروبیوتیک و پری بیوتیک مواد غذایی
چکیده فارسی مقاله پروبیوتیک‌ها از قرن‌های پیش یک منبع‌ غذایی مناسب و سالم برای انسان بوده است. در این میان ریز جلبک‌ها به‌عنوان مکمل‌های غذایی فراسودمند همواره مطرح هستند. ترکیب ریز جلبک‌ها و پروبیوتیک‌ها منجر به تولید محصولات لبنی تخمیر شده‌ای می‌شود که نه‌تنها باعث افزایش کیفیت مواد غذایی می‌شود، بلکه با افزایش تعداد و زمان ماندگاری باکتری‌های پروبیوتیک، ارزش غذایی آن‌ها را برای مصرف‌کنندگان بالا می‌برند. درواقع تعداد با افزایش تعداد پروبیوتیک‌های زنده‌ در غذا، مصرف‌کننده‌ها، پروبیوتیک بیشتری را در زمان مصرف دریافت کنند. در این مقاله مروری سعی گردید تا اثر پروبیوتیک و پری بیوتیک استفاده از مکمل‌های ریز جلبک‌ها بر محصولات لبنی مختلف تخمیر شده بررسی گردد، علاوه بر آن با مروری بر آخرین مقالات موجود، تأثیر استفاده از مکمل‌های غذایی ریز جلبکی بر خصوصیات فیزیولوژی، شیمیایی، میکروبیولوژیکی و حسی محصولات لبنی بررسی گردید.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله ریز جلبک‌ها، پروبیوتیک، پری بیوتیک، باکتری‌های لاکتیک اسید،

عنوان انگلیسی A review of the use of cyanobacteria in increasing effects of prebiotic and probiotic on food
چکیده انگلیسی مقاله Probiotics have been a good and healthy food source for humans for centuries. In the meantime, microalgae are always considered useful dietary supplements. The combination of microalgae and probiotics leads to the production of fermented dairy products that not only increase the quality of food but also increase their nutritional value for consumers by increasing the number and shelf life of probiotic bacteria. In fact, as the number of live probiotics in the diet increases, consumers will receive more probiotics at the time of consumption. In this review article, we tried to investigate the effect of probiotics and prebiotics on the use of microalgae supplements on various fermented dairy products. In addition, by reviewing the latest available articles, the effect of using microalgae supplements on the physiological, chemical and microbiological properties and sensory of dairy products were examined.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله ریز جلبک‌ها, پروبیوتیک, پری بیوتیک, باکتری‌های لاکتیک اسید

نویسندگان مقاله سید امیر علی انوار |
استادیار گروه بهداشت دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

بهاره نوروزی |
گروه زیست‌شناسی، دانشکده علوم و فناوری های همگرا، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران


نشانی اینترنتی https://jfm.shahrekord.iau.ir/article_691611_1c45265726ebdbb55d2af2d3751dda03.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات