این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
تحقیقات نظام سلامت، جلد ۱۸، شماره ۳، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی بررسی میزان ملامین موجود در شیر خشک مصرفی نوزادان جمع‌آوری شده از مناطق مختلف شهر تهران با استفاده از روش ELISA
چکیده فارسی مقاله مقدمه: تشخیص تقلب افزودن ملامین در محصولات غذایی که به منظور افزایش محتوای نیتروژن انجام می‌شود، به دلیل مخاطرات آن برای سلامت مصرف‌کننده ضروری می‌باشد. هدف از انجام پژوهش حاضر، بررسی میزان ملامین موجود در شیر خشک مصرفی نوزادان جمع‌آوری شده از مناطق مختلف شهر تهران با استفاده از روش Enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA) در سال 1400 بود. روش‌ها: در این مطالعه، 22 نمونه شیر خشک مصرفی نوزادان با نشان‌های تجاری مختلف از پرفروش‌ترین آن‌ها در 22 منطقه شهر تهران جمع‌آوری گردید و با استفاده از کیت تشخیصی مبتنی بر روش ELISA، ملامین جستجو، تشخیص و میزان آن تعیین شد و سپس با حد استاندارد مورد مقایسه قرار گرفت. یافته‌ها: در هیچ کدام از نمونه‌های شیر خشک نوزادان، مقادیر بالاتر از حد تشخیص کیت مشاهده نشد. نتیجه‌گیری: نتایج به دست آمده از تحقیق حاضر نشان داد که در شیر خشک نوزادان در سال 1400 در شهر تهران، تقلب افزودن ملامین صورت نگرفته است و از این نظر خطری برای مصرف‌کننده (نوزادان) وجود ندارد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله ELISA، ملامین، شیر خشک، نوزاد

عنوان انگلیسی Evaluation of Melamine Content in Infant Formula Collected from Different Areas of Tehran (Iran) Using ELISA Method
چکیده انگلیسی مقاله -
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Enzyme-Linked Immunosorbent Assay, Triethylenemelamine, Powdered milk, Infant

نویسندگان مقاله حمیدرضا کاظمینی | Hamidreza Kazemeini
Assistant Professor, Department of Food Hygiene, School of Veterinary Medicine, Amol University of Special Modern Technologies, Amol, Iran
استادیار، گروه بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل، آمل، ایران

اصغر عزیزیان |
PhD Student, Department of Food Hygiene and Quality Control, School of Veterinary Medicine, University of Tehran, Tehran, Iran
دانشجوی دکتری تخصصی، گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران، تهران، ایران

کتایون احمدی |
PhD Student, Department of Food and Aquatic Health, School of Veterinary Medicine, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran
دانشجوی دکتری تخصصی، گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران


نشانی اینترنتی http://hsr.mui.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-371-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده علوم تغذیه و صنایع غذایی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات