International Journal of Bio-Inorganic Hybrid Nanomaterials، جلد ۱، شماره ۳، صفحات ۱۶۹-۱۷۳

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Influence of Casein and Inulin on the Properties of Fish Oil Nano-emulsion
چکیده انگلیسی مقاله The purpose of this study is to produce an oil-in-water nano-emulsion by ultrasonication. Casein combined with inulin used as continuous phase, while dispersed phase consisted of fish oil. The size of the nano-emulsion and the pH of nano-emulsion were characterized. Ultrasound has been used for preparing emulsion by 24 KHz intensity for 120 seconds. Prepared nano-emulsion was investigated by particle matrix. Result shows that ultrasonication is an efficient emulsification technique producing small emulsion droplets. Nano-emulsions were very small droplet size (
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://ijbihn.iauvaramin.ac.ir/article_3381_477868877220badd50774b86cdc4dc31.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1550/article-1550-255642.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات