|
International Journal of Bio-Inorganic Hybrid Nanomaterials، جلد ۱، شماره ۳، صفحات ۱۶۹-۱۷۳
|
|
|
عنوان فارسی |
|
|
چکیده فارسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
|
|
عنوان انگلیسی |
Influence of Casein and Inulin on the Properties of Fish Oil Nano-emulsion |
|
چکیده انگلیسی مقاله |
The purpose of this study is to produce an oil-in-water nano-emulsion by ultrasonication. Casein combined with inulin used as continuous phase, while dispersed phase consisted of fish oil. The size of the nano-emulsion and the pH of nano-emulsion were characterized. Ultrasound has been used for preparing emulsion by 24 KHz intensity for 120 seconds. Prepared nano-emulsion was investigated by particle matrix. Result shows that ultrasonication is an efficient emulsification technique producing small emulsion droplets. Nano-emulsions were very small droplet size ( |
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
|
|
نشانی اینترنتی |
http://ijbihn.iauvaramin.ac.ir/article_3381_477868877220badd50774b86cdc4dc31.pdf |
فایل مقاله |
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1550/article-1550-255642.pdf |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
en |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|