|
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، جلد ۷، شماره ۵، صفحات ۴۹۵-۵۰۳
|
|
|
عنوان فارسی |
بررسی نقش باکتری انتروکوک فکالیس در مهار رشد باکتری استافیلوکوک ارئوس از طریق تولید یک ترکیب ضد میکروبی |
|
چکیده فارسی مقاله |
سایقه و هدف: هدف از انجام این تحقیق، بررسی نقش باکتری انتروکوک فکالیس در مهار رشد باکتری استافیلوکوک ارئوس از طریق تولید یک ترکیب ضد میکروبی میباشد. مواد و روش ها: پس از کشت انتروکک فکالیس با مشخصه PTCC1394 و ATCC9854 در محیط کشت BHI agar ، سانتریفوژ و جداسازی توده میکروبی، ماده ضدمیکروبی آن توسط روش دیالیز خالص سازی شد.اثر ضدمیکروبی ترکیب حاصل بر باکتریهای شاخص گرم مثبت و گرم منفی به روش چاهک مورد بررسی قرار گرفت. یافته ها: واحد فعالیت، فعالیت اختصاصی و ضریب تخلیص این ترکیب پس از دیالیز، افزایش یافت و غلظت، فعالیت کل، و میزان پروتئین کل، پس از دیالیز، کاهش یافت. قطر هاله عدم رشد و کمترین غلظت باکتریواستاتیکی ایجاد شده، توسط ترکیب ضد میکروبی ، پس از دیالیز، بر روی باکتری استافیلوکوکوس ارئوس بود. نتیجهگیری: با توجه به نتایج به دست آمده از ترکیب ضد میکروبی، انتروکوکوس فکالیس با مشخصه PTCC1394 ، میتواند از طریق تولید یک ترکیب ضد میکروبی، نقش گسترده ای به عنوان پروبیوتیک در صنعت غذا ایفا نماید. واژگان کلیدی: اثر ضدمیکروبی، انتروکوک فکالیس، پروبیوتیک |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
اثر ضدمیکروبی، انتروکوک فکالیس، پروبیوتیک |
|
عنوان انگلیسی |
Evaluation of the Enterococcus faecalis role on inhibitory growth of staphylococcus aureus by production of a antimicrobial compound |
|
چکیده انگلیسی مقاله |
Background and objective:The object of this research performance was Evaluation of the Enterococcus faecalis role on inhibitory growth of staphylococcus aureus by production of a antimicrobial compound. Material and Methods: After the culture of Enterococcus faecalis with property of PTCC 1394 and ATCC 9854 in the BHI agar, centrifuging and isolation of microbial mass, that antimicrobial compound was purified by dialyze. Antimicrobial effect of present compound was evaluated on gram positive and gram negative indicator bacteries by well diffusion method. Inhibitory Concentration is determined by dilution method. Results:The results of this research proved that Activity Unit, Specific activity, purification factor increased after dyalisis . Total protein, Concentration, Total activity, amount of total protein decreased after dyalisis. Produced the lowest inhibitory concentration by antimicrobial compound was on Staphylococcus aureus . Conclusion: In attention to achieved results of this antimicrobial compound , Enterococcus faecalis with property of PTCC1394 can play a important role as a probiotic in food industry by producing of a anitimicrobial compound . Keywords: antimicrobial affect,Enterococcu faecalis, probiotic |
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
Antimicrobial affect, Enterococcu faecalis, Probiotic |
|
نویسندگان مقاله |
مهسا یگانه | m yeganeh
آنیتا خنافری | a khanafari
محمد رضا فلاحیان | mr fallahian
انوشه شریفیان | a sharifan
|
|
نشانی اینترنتی |
http://nsft.sbmu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-353&slc_lang=fa&sid=fa |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
صنایع غذایی |
نوع مقاله منتشر شده |
پژوهشی |
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|