علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، جلد ۷، شماره ۵، صفحات ۴۳-۵۰

عنوان فارسی روند تولیدات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در پایگاه داده های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال های ۲۰۰۹ تا نیمه ۲۰۱۲ میلادی
چکیده فارسی مقاله سابقه و هدف: برای رسیدن به جایگاه علمی مطلوب از نظر پژوهشی نیاز به پایش روند تولیدات علمی داریم. این پژوهش با هدف بررسی روند تولیدات علمی در انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در پایگاه داده‌های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال های 2009 تا نیمه سال 2012 انجام شد. مواد و روش‌ها: در یک مطالعه توصیفی تولیدات علمی تمامی اعضای هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی در پایگاه داده‌های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال های 2009 تا نیمه سال 2012 به تفکیک سال و شاخص اچ آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت. تجزیه و تحلیل دادهها به صورت اعلام تعداد مقالات و استنادات کل و سه سال و نیم گذشته به تفکیک سال، میانگین شاخص اچ در دو پایگاه اسکوپوس و “آی اس آی” تنظیم شد. یافته‌ها: میانگین مقالات در پایگاه داده‌های اسکوپوس در سال های 2009 تا 2011 به ترتیب(87/0) 69/0، (24/1) 94/0 و (89/1) 69/1 مقاله به ازای هر عضو هیات علمی بوده است. این ارقام برای پایگاه داده‌های "آی اس آی" به ترتیب (42/1) 19/1، (95/0) 69/0 و (54/2) 81/1 بوده است. میانگین شاخص اچ در پایگاه داده‌های اسکوپوس (58/2) 3و برای "آی اس آی" (22/2) 88/1 محاسبه شد. نتیجه‌گیری: تولیدات علمی روندی متغیر و استنادات آن‌ها روندی افزایشی در پایگاه داده‌های اسکوپوس و “آی اس آی” داشته است. واژگان کلیدی: علم سنجی، مقاله، استناد، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Trend of scientific production of National Nutrition And Food Technology Research Institute in Scopus and ISI in 2009-mid2012
چکیده انگلیسی مقاله Background: In order to attain the suitable position in research we need to monitor the scientific production trend. This study designed to assess scientific productions of National Nutrition And Food Technology Research Institute in Scopus and ISI databases during 2009 to mid-2012. Materials and Methods: Through a descriptive study on all faculty members of Nutrition faculty, their scientific productions and H-index were assessed in Scopus and ISI databases during 2009 to mid-2012 divided by years. Data were presented using means of total articles, articles during 3.5 years ago divided by years and H-index in Scopus and ISI. Results: Means for articles during 2009-2011 was 0.69, 0.94 and 1.69 respectively article per faculty member. This numbers were 1.19, 0.69 and 1.81 for ISI. Mean for H-index in Scopus was 3 (SD=2.58) and for ISI was 1.88 (SD=2.22). Conclusion: scientific productions had variable situation and citations had an increasing trend in Scopus and ISI during last 3 years. Keywords: Scientometrics, Articles, Citations National Nutrition And Food Technology Research Institute Shahid Beheshti University of Medical Sciences
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله محمد رضا سهرابی | mr sohrabi


محمد رحمتی رودسری | m rahmati roodsari



نشانی اینترنتی http://nsft.sbmu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1-301&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تغذیه
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات