کارآفرینی در کشاورزی، جلد ۲، شماره ۲، صفحات ۶۷-۸۰

عنوان فارسی عامل های درون سازمانی موثر بر توسعه کارآفرینی دانشگاهی در پردیس کشاورزی دانشگاه تهران
چکیده فارسی مقاله این پژوهش به شناسایی عامل‌های درون سازمانی مؤثر بر توسعه کارآفرینی دانشگاهی می‌پردازد. پژوهش حاضر در دو مرحله‌ کیفی و کمّی انجام شده است، برای نمونه‌گیری در مرحله‌ کیفی از روش نمونه‌گیری گلوله برفی استفاده شد. به‌این ترتیب که شش عضو هیأت علمی و ده دانشجو مورد مصاحبه قرار گرفتند تا اشباع نظری ایجاد شد. در بخش کمّی پژوهش از روش نمونه‌گیری هدفمند استفاده شد. پرسش‌نامه پژوهش برپایه مرور ادبیات و مصاحبه با خبرگان طراحی شده است. برای تأیید روایی آن از نظر خبرگان و تحلیل عاملی تأییدی و برای بررسی پایایی آن از ضریب آلفای کرونباخ (78/0=α) استفاده شد. نمونه آماری 200 دانشجوی تحصیلات تکمیلی پردیس کشاورزی دانشگاه تهران بود که با استفاده از نمونه‌گیری هدف‌دار انتخاب شدند و پرسش‌‌نامه بین آن‌ها توزیع شد. از میان این شمار 148 پرسش‌نامه تکمیل شده مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت. یافته­های پژوهش نشان دادند کارآفرینان پردیس کشاورزی با مشکلات و موانع تجاری، فیزیکی و مالی روبرو می‌باشند. همچنین عواملی مانند همکاری دانشگاه با صنعت، منابع انسانی و شهرت و موقعیت دانشگاه برای توسعه کارآفرینی در این پردیس در درجه دوم اهمیت قراردارند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله طیبه نیک رفتار |
استادیار دانشکده کارآفرینی، دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)

حمید فرید |
دانشجوی دکتری دانشکده کارآفرینی، دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)


نشانی اینترنتی http://jead.gau.ac.ir/article_2630_2393b3fac06f2258303681668e429811.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1517/article-1517-253428.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات