این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 12 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۸، شماره ۱۱۳، صفحات ۲۱۱-۲۲۴
عنوان فارسی
بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره اکالیپتوس و کاربرد آن در تولید فیلم نشاسته سیبزمینی جهت بستهبندی گوشت
چکیده فارسی مقاله
در این تحقیق اثر ضدباکتریایی عصاره اکالیپتوس بر روی باکتریهای مختلف نشان داد که قسمت عمدهای از ترکیبات موجود در عصاره برگ اکالیپتوس را ترکیبات فنولی تشکیل میدهند. جهت تهیه فیلم نشاسته سیبزمینی، نشاسته خریداری و به روش قالبی فیلم تهیه شد. جهت بهبود کیفیت فیلم از 10 درصد حجمی گلیسرول استفاده شد. با افزودن میزان 0.5 و 1.5 درصد عصاره اکالیپتوس به فیلم خواص مکانیکی و ساختاری فیلم مورد ارزیابی قرار گرفت سپس گوشت گوسفند چرخ شده با فیلم بستهبندی شد و ویژگیهای میکروبی و شیمیایی و رنگ و شفافیت گوشت پس از نگهداری در یخچال در زمانهای 1 و 3 و 6 روز مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج حاصله درصد مهار DPPH با افزایش درصد عصاره افزایش یافت و بیشترین درصد در روز 3 گزارش شد. همچنین نتایج حاصله میزان TBA با افزایش درصد عصاره کاهشیافته و بیشترین میزان کاهش در روز 3 گزارش شد. بر اساس نتایج حاصله میزان شمارش کلی میکروارگانیسمها با افزایش درصد عصاره کاهش یافت و بیشترین میزان کاهش در روز 3 گزارش شد اما در روز 6 با گسترش فساد میزان شمارش کلی با نمونه شاهد تفاوت معنیداری نداشت. (P>0.05) بر اساس نتایج حاصله میزان استافیلوکوکوس اورئوس با افزایش درصد عصاره کاهشیافته است و بیشترین میزان کاهش در روز 3 گزارش شده است. اما در روز 3 در سطح عصاره 0.5 درصد و در روز 6 در تمام درصد عصارهها با گسترش فساد میزان شمارش کلی با نمونه شاهد تفاوت معنیداری نداشت. (P>0.05) بر اساس نتایج حاصله میزان شفافیت و طیف رنگی با افزایش عصاره کاهشیافته است و با نمونه شاهد تفاوت معنیدار داشت. (P< 0.05)
کلیدواژههای فارسی مقاله
عصاره،اکالیپتوس،نشاسته سیب زمینی،آنتی میکروبی،آنتیاکسیدانی،گوشت
عنوان انگلیسی
Evaluation of the antimicrobial and antioxidant properties of eucalyptus and application in the production of potato starch for meat packing.
چکیده انگلیسی مقاله
In this study, the antibacterial effect of eucalyptus extract on different bacteria showed that the bulk of compounds present in the sap of eucalyptus leaves were formed by the phenolic compounds. starch was prepared for the production of starch film was used to improve the quality of film by 10 % of the volume of glycerol. ground beef production was evaluated by adding 0.5 and 1.5 percent of eucalyptus oil to the film, then ground mutton meat was packed with film, and microbial and chemical properties and transparency of meat after preservation in the fridge were studied in times 1, 3 and 6 days. according to the results, inhibition of DPPH increased with an increase in the amount of extract and the highest percentage was reported on day 3. also the results of TBA with a decrease in the amount of extract decreased and the maximum reduction rate was reported on day 3. according to the results, the total population count of microorganisms decreased with an increase in the amount of extract and the maximum reduction rate was reported on day 3, but did not have significant differences with the sample count on the day 6 with the spread of corruption. (P> 0.05) is based on the results that Staphylococcus aureus has decreased by increasing the amount of extract and the maximum reduction rate is reported on day 3. However, on the day 3 at 0.5 % extract , its extracts and on the day 6 with the spread of corruption, the number of samples did not show significant differences. according to the results, the amount of transparency and color spectrum decreased with the increase of the extract and had significant differences with the sample. (p < 0.05)
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
extracts,potato starch,antimicrobial,antioxidant,eucalyptus,meat
نویسندگان مقاله
مسعود حبیبی نجفی | Masoud Habibi Najafi
North branch of Islamic Azad university
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
سید ابراهیم حسینی | Ebrahim Hoseini
Sciences and Researches branch of Islamic Azad university
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم وتحقیقات
سید علی یاسینی اردکانی | Seyed Ali Yasini Ardakani
Yazd branch of Islamic Azad university
دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد
ژاله خوشخو | Zhaleh Khoshkhoo
North Tehran branch of Islamic Azad university
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهرانشمال
نرگس مورکی | Nargess Mooraki
North Tehran branch of Islamic Azad university
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-24050-2&slc_lang=fa&sid=7
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات