P) و ژژنوم (0511/0=P) در پرندگان تغذیه شده با 59/14 درصد کنجاله کلزا مکمل شده با آنزیم پروتئاز (به ترتیب 61/10 و 94/11 واحد به ازای میلیگرم بافت)، بهطور معنیداری افزایش یافت. همچنین، افزودن آنزیم پروتئاز، فعالیت آمینوپپتیداز دئودنوم را افزایش داد (74/7 در مقابل 69/6 واحد به ازای میلیگرم بافت) (0103/0=P). نتایج این آزمایش نشان داد که میتوان کنجاله کلزا را تا سطح 59/14 درصد با آنزیم پروتئاز در جیره مرغهای تخمگذار استفاده کرد بدون اینکه هیچگونه اثر منفی بر عملکرد تولیدی، صفات کیفی تخممرغ و قابلیت هضم مواد مغذی داشته باشد.