این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Journal of Food Quality and Hazards Control، جلد ۷، شماره ۳، صفحات ۱۱۶-۱۱۸

عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Food Safety Practices in COVID-19 Pandemic
چکیده انگلیسی مقاله This article has no abstract. DOI: 10.18502/jfqhc.7.3.4142
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله | V. Ranaei
Department of Public Health, School of Public Health, Hamadan University of Medical Sciences, Hamadan, Iran


| Z. Pilevar
Department of Food Science and Technology, National Nutrition and Food Technology Research Institute, Faculty of Nutrition Sciences and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran


| H. Hosseini
Department of Food Science and Technology, National Nutrition and Food Technology Research Institute, Faculty of Nutrition Sciences and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran



نشانی اینترنتی http://jfqhc.ssu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-950-1&slc_lang=en&sid=1
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده Editorial
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات