این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
تحقیقات نظام سلامت، جلد ۸، شماره ۳، صفحات ۳۴۹-۳۵۸

عنوان فارسی مروری بر ویژگی‌های غذا در صنایع تبدیلی ارگانیک
چکیده فارسی مقاله صنایع غذایی ارگانیک بخش کوچک ولی پرسرعت در صنایع تبدیلی کشورهای پیشرفته است. محصولات صنایع تبدیلی بر حسب نسبت مواد اولیه ارگانیک به کار رفته در فرمولاسیون، تقسیم بندی می شوند. استفاده از نگهدارنده ها، رنگ ها و طعم های مصنوعی ممنوع است و مواد غیر ارگانیک مورد استفاده باید در استاندارد ارگانیک مجاز شناخته شده باشند. در سال های اخیر احتمال بالاتر بودن ترکیبات زیست فعال مانند ویتامین های آنتی اکسیدان و ترکیبات فنولیک در محصولات ارگانیک قوت بیشتری گرفته است. در شرایط یکسان، محصولات ارگانیک حاوی نیترات و باقی مانده های شیمیایی کمتری هستند، ولی محدودیت استفاده از قارچ کش ها احتمال وجود سموم قارچی را در آن ها افزایش می دهد. مقاله حاضر مروری بر ویژگی های غذاهای ارگانیک در پنج بخش قوانین، بازار، تولید، ویژگی های تغذیه ای و ایمنی غذایی است.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله غذای ارگانیک، ایمنی غذایی، ارزش غذایی، ترکیبات زیست فعال

عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله Organic industry is a small but progressive section of food industry in developed countries. __AWT_NOKT_COMMA__ Organic products are categorized based on the percentage of the proportion of the organic ingredients to non-organic ingredients in their formulation. Using preservatives, synthetic food colorants and flavorings are prohibited. The non-organic ingredients must be legally accepted in organic codex standard. In recent years, the higher concentration of bioactive substances, like antioxidants and phenolic compounds has been suggested in organic foods comparing to commercial products. In comparison to commercial foods, organic foods also carry less nitrate and chemical residue but limited use of fungicide may raise the probability of contamination of organic products with mycotoxin. This study aimed to review the characteristics of organic foods in five sections of law, marketing, production, nutritional features and food safety. Keyword: Organic Food, Food Safety, Nutritional Value, Bioactive Substances.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله مریم میرلوحی | مريم ميرلوحي
Assistant Professor, Research Center for Food Security, Nutrition Department, School of Nutrition and Food Sciences, Isfahan University of Medical Sciences, Isfahan, Iran


زهرا اسفندیاری | زهرا اسفندياري
PhD Candidate, Food and Drug Administration, Isfahan University of Medical Sciences, Isfahan, Iran



نشانی اینترنتی http://hsr.mui.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-39-313&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات