این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 13 آذر 1404
پژوهشهای آسیب شناسی زیستی
، جلد ۲۳، شماره ۵، صفحات ۶۵-۷۴
عنوان فارسی
ارزیابی فعالیت سیتوتوکسیسیتی فرکشنهای پروتئینی باکتری سالمونلا تیفی موریوم بر روی رده سلولهای سرطانی ملانوماBL۱۶))
چکیده فارسی مقاله
پیشزمینه و هدف: سالمونلا تیفی موریوم یک باکتری گرم منفی میلهای شکل است که به خانواده انتروباکتریاسه تعلق دارد و یکی از متداولترین پاتوژنهای ناشی از مواد غذایی میباشد، که با چندین فاکتور بیماریزایی ازجمله توکسینها، پروتئینهای ترشحی و سیستم ترشحی T3SS(که باعث ترشح مایعات و التهاب نیز میشود) و غیره میتواند کاندید مناسبی برای این مطالعه باشد. هدف از این مطالعه، اثر سیتوتوکسیسیتی فرکشنهای پروتئینی باکتری بر روی میزان رشد و تکثیر سلولهای سرطانی ملانوما، بهعنوان مقاومترین نوع سرطان پوست میباشد. مواد و روشها: در این مطالعه تجربی از رده سلولی، سرطانی(BL16 ) ملانوما استفاده شد. فرکشنهای مختلف باکتریایی به روش آمونیوم سولفات تهیه شد. میان کنش سلولهای سرطانی با غلظتهای مختلف فرکشنهای باکتری سالمونلا تیفی موریوم موردمطالعه قرار گرفت. میزان تکثیر سلولها با استفاده از تستMTT در زمانههای 24و 48 ساعت بررسی شد. یافتهها: نتایج تست MTT تیمار با فرکشنهای ( باکتری لیز شده در محیط کشت ، رسوب 80%پروتئینهای لیزات، رسوب30% پروتئینهای لیزات، رسوب 80% پروتئینهای محیط کشت و رسوب 30% پروتئینهای محیط کشت) در زمان 24 و 48 ساعته، بیشترین میزان اثر به ترتیب در غلظتهای 9.25، 30، 8، 72، 10.75 میکروگرم بر میلیلیتر مشاهده گردید بحث و نتیجهگیری: نتایج نشان میدهد فرکشنهای باکتریایی سالمونلا تیفی موریوم دارای اثر سمیت و کشندگی زیادی بر سلولهای سرطانی ملانوما است. این ترکیبات میتوانند بهعنوان کاندید جایگزین و یا مکمل درمانی سرطان پیشنهاد و مورداستفاده قرار گیرد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عصاره سیتوپلاسمی،محیط کشت،سالمونلا تیفی موریوم،ملانوما
عنوان انگلیسی
Evaluation of Cytotoxicity Activity of Salmonella Typhimurium Protein Fractions on Melanoma BL16 Cancer Cell Line
چکیده انگلیسی مقاله
Background and target: Salmonella typhimurium is a gram-negative rod-forming bacterium belonging to the family Enterobacteriaceae and Is one of the most common foodborne pathogens, that With several pathogenic factors, including toxins, Secretory proteins, and secretory system T3SS(That Causes fluid secretion And inflammation), Etc It can a suitable candidate for this stud. The purpose of this study, Evaluation of the cytotoxicity effect of bacterial protein fractions on growth and proliferation of melanoma cancer cells, which is the most resistant type of skin cancer. materials and methods: In this experimental study, the cancer cell line (BL16) melanoma was used. Different bacterial fractions were prepared by the ammonium sulfate method. Interaction of cancer cells with different concentrations of Salmonella typhimurium fractions was studied. Cell proliferation was assessed by MTT assay at 24 and 48 hours. findings: MTT test results with fractions (Bacteria lysate in culture medium, 80% deposition of lysate proteins, 30% deposition of lysate proteins, 80% deposition on culture media, and 30% deposition on culture media) The highest effect was observed at concentrations of 9.25,30, 8, 72, 10.75 μg / ml, respectively. Discussion and conclusion: Results show that bacterial fractions of Salmonella typhimurium have high toxicity and lethal effect on melanoma cancer cells. These compounds can be suggested and used as an alternative or complementary to cancer therapy.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Cytoplasmic extract,Media,Salmonella typhimurium,melanoma
نویسندگان مقاله
مینو نجفی | mino najafi
Departments of Microbiology and Microbial Biotechnology and Nanobiotechnology, Faculty of Life Sciences and
گروه میکروبیولوژی، دانشگاه شهید بهشتی
ندا سلیمانی | Neda Soleimani
assistant professor, Departments of Microbiology and Microbial Biotechnology and Nanobiotechnology, Faculty of Life Sciences and
shahid beheshti university
اتوسا علی احمدی | atoosa aliahmadi
shahid beheshti university
پژوهشکده گیاهان دارویی، دانشگاه شهید بهشتی
نشانی اینترنتی
http://mjms.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-23229-5&slc_lang=fa&sid=30
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات