تحقیقات نظام سلامت، جلد ۱۵، شماره ۴، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی اثر مکمل یاری توأم عصاره زردچوبه ، فلفل سیاه و زنجبیل بر میزان درد و عملکرد بیماران مبتلا به استئوآرتریت مزمن زانو
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله استئوآرتریت مزمن زانو، زردچوبه، زنجبیل، فلفل سیاه، ناپروکسن،

عنوان انگلیسی The effect of curcuma, black peper, ginger on pain and performance of the patient with chronic knee osteoarthritis in comparison with Naproxen drug
چکیده انگلیسی مقاله -
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله پگاه گرجیان |
دانشجوی کارشناسی ارشد، کمیته تحقیقات دانشجویی و مرکز تحقیقات امنیت غذایی و گروه تغذیه جامعه، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران

غلامرضا عسکری |
استادیار، مرکز تحقیقات امنیت غذایی و گروه تغذیه جامعه، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران

مطهر حيدری بنی |
استادیار، مرکز تحقیقات رشد و نمو کودکان، پژوهشکده پیشگیری اولیه از بیماری های غیر واگیر، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران

محمدجواد طراحی |
استادیار، آمار و اپیدمیولوژی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران

نیماه بحرینی |
استادیار، مرکز تحقیقات امنیت غذایی و گروه تغذیه جامعه، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران


نشانی اینترنتی http://hsr.mui.ac.ir/index.php/jhsr/article/view/3408
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/188/article-188-2469068.pdf
کد مقاله (doi) 10.32592/hsr.2020.15.4.100
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده مقاله پژوهشی اصیل
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات