|
تحقیقات نظام سلامت، جلد ۱۵، شماره ۴، صفحات ۰-۰
|
|
|
عنوان فارسی |
اثر مکمل یاری توأم عصاره زردچوبه ، فلفل سیاه و زنجبیل بر میزان درد و عملکرد بیماران مبتلا به استئوآرتریت مزمن زانو |
|
چکیده فارسی مقاله |
|
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
استئوآرتریت مزمن زانو، زردچوبه، زنجبیل، فلفل سیاه، ناپروکسن، |
|
عنوان انگلیسی |
The effect of curcuma, black peper, ginger on pain and performance of the patient with chronic knee osteoarthritis in comparison with Naproxen drug |
|
چکیده انگلیسی مقاله |
- |
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
|
|
نویسندگان مقاله |
پگاه گرجیان | دانشجوی کارشناسی ارشد، کمیته تحقیقات دانشجویی و مرکز تحقیقات امنیت غذایی و گروه تغذیه جامعه، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
غلامرضا عسکری | استادیار، مرکز تحقیقات امنیت غذایی و گروه تغذیه جامعه، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
مطهر حيدری بنی | استادیار، مرکز تحقیقات رشد و نمو کودکان، پژوهشکده پیشگیری اولیه از بیماری های غیر واگیر، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
محمدجواد طراحی | استادیار، آمار و اپیدمیولوژی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
نیماه بحرینی | استادیار، مرکز تحقیقات امنیت غذایی و گروه تغذیه جامعه، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
|
|
نشانی اینترنتی |
http://hsr.mui.ac.ir/index.php/jhsr/article/view/3408 |
فایل مقاله |
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/188/article-188-2469068.pdf |
کد مقاله (doi) |
10.32592/hsr.2020.15.4.100 |
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
مقاله پژوهشی اصیل |
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|