میکروب شناسی مواد غذایی، جلد ۲، شماره ۲، صفحات ۱-۶

عنوان فارسی بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره جلبک‌های پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) جمع‌آوری شده از سواحل بندر بوشهر بر باکتری های ویبریو کلرا و اشیریشیا کلی جدا شده از آب
چکیده فارسی مقاله به منظور بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره جلبک‌های پادینا و سارگاسوم جمع‌آوری شده از سواحل بندر بوشهر بر باکتری‌‌های ویبریو کلرا و اشیریشیا کلی، پس از شست و شو در آب مقطر، جلبک‌ها خشک‌شده و به منظور به‌دست آوردن عصاره متانولی، عصاره‌گیری به روش غوطه‌وری در متانول 96 درصد انجام شد. رقت‌های متوالی عصاره‌های جلبکی به صورت خالص (100 درصد)، 25 درصد، 5/12 درصد تا 195/0 درصد با حلال‌های متانول و دی متیل سولفوکساید به منظور بررسی تاثیر حلال در توان جلبک‌ها تهیه گردید. غلظت باکتری‌ها برای تلقیح در لوله‌ها بر اساس کدورت مک فارلند تهیه و جهت تعیین حداقل غلظت بازدارنده و سپس حداقل غلظت باکتری‌کشی عصاره‌های جلبکی مورد استفاده قرار گرفت. نتایج به‌دست آمده نشان داد، هر دو جلبک پادینا و سارگاسوم بر روی باکتری‌های ویبریو کلرا و اشیرشیا کلی اثر دارند، گرچه نتایج به‌دست آمده از نظر آماری معنی‌دار نبود (05/0
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Survey on antibacterial effect of Padina sp. and Sargassum sp. collected from the coastal areas of Bushehr port on Vibrio cholera and Escherichia coli isolated from water
چکیده انگلیسی مقاله To evaluate the antibacterial effect of Padina sp. and Sargassum sp. extracts, collected from coastal areas of Bushehr port, on Vibrio cholera and Escherichiacoli, after washing in distilled water, the Padina sp. and Sargassum sp. were dried. Extraction was performed by immersion in 96% methanol to obtain methanol extract. Serial dilutions of the algal extracts were prepared by methanol and DMSO to find effect of solvent on algea potential as pure (100 percent), 25 percent and finally 12.5 to 0.195 percent. Concentration of bacteria for inoculating in tubes were prepared base on McFarlane turbidity and was used to determine Minimum Inhibitory Concentration (MIC) and Minimum Bactericidal Concentration (MBC) of algal extracts. The results showed that both Padina sp .and Sargassum sp. were effective on V. cholera and E. coli, although the results were not statistically significant (P>0.05). However the effect of Padina sp. on both bacteria and methanol extract was more. The relationship between the concentration of algal extracts with MIC and MBC based on linear regression method showed that there is a significant relationship between two parameters (P≤0.05).
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Sargassum sp, Padina sp, MIC, MBC

نویسندگان مقاله علیرضا گلچین منشادی | golchin manshadi
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی کازرون (Islamic azad university of kazerun)

برهان مال الهی |
دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه آزاد اسلامی کازرون (Islamic azad university of kazerun)

محمد ترحمی |
دانشگاع آزاد اسلامی واحددکازرون


نشانی اینترنتی http://jfm.iaushk.ac.ir/article_18099_4fcaeb5a060ab74c16cdd2f201ed1ae9.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1274/article-1274-231089.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات