این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Journal of Agricultural Science and Technology، جلد ۲۲، شماره ۱، صفحات ۱۳۵-۱۴۶

عنوان فارسی ارزیابی پوشش کیتوزان –نیسین بر روی ویژگی‌های کیفی فیله مرغ تازه در شرایط یخچالی
چکیده فارسی مقاله گوشت طیور سریع فاسد می‌شود لذا لازم است در شرایط مناسب نگهداری شود. یکی از راه‌های نگهداری این محصول استفاده از پوشش‌های ضد میکروبی است. در این تحقیق از پوشش کیتوزان و کیتوزان- نیسین در شرایط یخچالی در دمای 4 درجه سانتی‌گراد استفاده گردید. به همین منظور نمونه‌ها به 3 گروه: بدون پوشش به‌عنوان نمونه کنترل، نمونه با پوشش کیتوزان، نمونه با پوشش کیتوزان-نیسین که سپس همه نمونه‌ها در سلوفان بسته‌بندی شدند و مورد ارزیابی میکروبی (شمارش کلی باکتری‌ها، شمارش سالمونلا و شمارش استافیلوکوکوس اورئوس کواگولاز مثبت) و ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی (PH، رنگ سنجی، بافت) در طی روزهای 7,5,3,1 گردیدند. پوشش کیتوزان- نیسین نتیجه مؤثرتری را نسبت به پوشش کیتوزان داشت. پوشش کیتوزان –نیسین تا 7 روز از رشد کلی باکتری‌های سالمونلا و استافیلوکوکوس اورئوس کواگولاز مثبت جلوگیری کرد و باعث افزایش ماندگاری مرغ تازه در شرایط یخچال با دمای 4 درجه سانتی‌گراد شد. همچنین پوشش کیتوزان تا 3 روز باعث افزایش ماندگاری مرغ تازه در شرایط یخچال شد و تأثیر آن بر ممانعت از رشد کلی باکتری‌ها تا روز سوم بود و همچنین تأثیر ضد باکتری کیتوزان بر روی سالمونلا و استافیلوکوکوس اورئوس کواگولاز مثبت تا روز پنجم بود.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Evaluation of Chitosan-Nisin Coating on Quality Characteristic of Fresh Chicken Fillet under Refrigerated Conditions
چکیده انگلیسی مقاله Poultry should be stored in appropriate conditions to prevent its fast spoilage. Using ‎antimicrobial coatings is considered as one of the ‎methods to preserve‎ this product. In this study, ‎‎Chitosan and Chitosan-Nisin coatings were examined under refrigerated‎ conditions at a temperature of 4°C. The ‎samples were packed in ‎ uncoated as the control, ‎Chitosan coating, and Chitosan-Nisin coating groups. The chicken fillets were tested for microbial (total ‎bacterial count, Salmonella count, and staphylococcus aureus coagulase) and ‎physicochemical (pH, color, and texture) features on the first, third, fifth, and ‎seventh days of storage. Based on the results, the ‎Chitosan coating increased the shelf life of fresh chicken under refrigerated conditions by three-days, which demonstrated‎ an inhibitory effect on the overall bacterial growth until the ‎third day. Finally, Chitosan coating demonstrated an antibacterial effect on the Salmonella and positive ‎staphylococcus aureus coagulase until the fifth day. The samples with‎ Chitosan-Nisin were found to be more effective than the Chitosan ‎coated samples. In addition, the‎ Chitosan-Nisin coated samples‎ prevented the growth of total bacteria including‎ Salmonella, ‎and‎ positive staphylococcus‏ ‏aureus coagulase. Further, it increased the shelf life of fresh ‎chicken under refrigerated conditions at the temperature of 4 °C for seven days.  
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله | B. Sotoudeh
Department of Food Science and ‎Technology, Islamic Azad University North ‎Tehran ‎Branch, ‎Tehran, Islamic Republic of Iran. ‎


| M. H. Azizi
Department of food science and ‎Technology, Tarbiat Modares University, Tehran, ‎ Islamic Republic of Iran. ‎


| A. Mirmajidi Hashtjin
Agricultural Engineering ‎Research Institute, Agricultural ‎Research, ‎Education ‎and ‎Extension ‎Organization ‎‎(AREEO), ‎‎‎ Karaj, Islamic Republic of Iran. ‎


| R. Pourahmad
Department of Food Science ‎and Technology, Islamic Azad University ‎Varamin-Pishva ‎Branch, ‎Varamin, Islamic Republic of Iran. ‎


| H. Tavakolipour
‎Department of Food Engineering, ‎Islamic Azad ‎University, ‎Sabzevar ‎Branch, ‎Sabzevar, Islamic Republic of Iran. ‎



نشانی اینترنتی http://journals.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-12100-4&slc_lang=en&sid=23
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/476/article-476-2206841.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی اصیل
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات