این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 26 آبان 1404
Journal of Agricultural Science and Technology
، جلد ۲۱، شماره ۷، صفحات ۱۸۱۹-۱۸۳۰
عنوان فارسی
شناسایی باسیلوس های مولد پروتئاز قلیایی حاصل از لجن باکتوفیوژ و سپراتور با استفاده از تکنیک های مبتنی بر کشت و مولکولی
چکیده فارسی مقاله
کارخانههای صنایع لبنی ، حجم بالایی لجن از باکتوفیوژ و سپراتور تولید میکنند و این درحالی است که تقاضای جهانی برای استفاده از پروتئاز ها رو به افزایش است. اخیرا استفاده و ذخیره مواد ضایعاتی به محصولاتی با ارزش افزوده فرایندی پایدار است بنابراین هدف از این مطالعه بررسی پتانسیل این لجن برای تولید آنزیمهای پروتئاز قلیایی بود . بار میکروبی کل بر روی محیط کشت Plate Count Agar برای باکتری های هوازی و بیهوازی اختیاری در دمای °C37 و °C50 در هر دو نوع لجن تعیین شد . شمارش لاکتوباسیلوسها در محیط کشت MRS Agar برای لجن باکتوفیوژ و سپراتور به ترتیب برابر با logCFU/ml25/0±12/3 و log CFU/ml 2/0 ± 085/3 بود. کپک و مخمر سطح جمعیتی برابر با log CFU /ml1/0±3/2 و log CFU /ml 1/0 ± 08/2 برای این دو نوع لجن داشت. باکتریهای پروتئولیتیک از لجن لبنی با استفاده از Skim Milk Agar جداسازی شدند . هالهی روشن در اطراف کلنی نشانگر ارگانیسم تولید کنندهی پروتئاز در این محیط کشت است. پارامترهای مختلفی ( دما ، pH ، شوک حرارتی و نوع لجن ) برای تولید حداکثر تولید آنزیم بهینه شدند. بیشترین فعالیت پروتئولیتیک در دمای °C 37 با ( 05/0 (P < مشاهده شد. جدایههای Bacillusهای مولد پروتئاز قلیایی به وسیلهی واکنشهای زنجیرهای پلیمراز ( PCR ) شناسایی شدند . باکتریهای شناسایی شده شامل Bacillus cereus strain zk2 ، Bacillus sp . cp-h71 ، Bacillus thuringiensis strain ILBB224 و Bacillus sp.Bac6D2 بودند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
لجن لبنی،باکتوفیوژ،سپراتور،فسفاتاز قلیایی،باسیلوس،
عنوان انگلیسی
Identification of Alkaline Protease Producing Bacilli from Sludge of Bactofuge and Separator Using Culture–Based and Molecular Techniques
چکیده انگلیسی مقاله
Dairy factories produce high volume of sludge from bactofuge and separator. Meantime, global demand for the proteases is increasing. Recently, utilization and conversion of the waste materials into value added product is a sustainable process. The objective of this study was to investigate the potential of bactofuge and separator sludge to produce alkaline protease enzymes. Total viable aerobic and anaerobic counts were determined on Plate Count Agar at 37 and 50ºC for both types of sludge. Lactobacillus count in MRS Agar plates corresponded to 3.12±0.25 log CFU mL-1 for sludge of bactofuge and 3.085±0.2 log CFU mL-1 for sludge of separator. Mold and yeast had population levels of 2.3±0.1 log CFU mL-1 for bactofuge and 2.08±0.1 log CFU mL-1 for separator. Proteolytic bacteria were isolated from dairy sludge using Skim Milk Agar media. A clear zone of Skim Milk hydrolysis indicated protease-producing organisms. Different cultural parameters (temperature, pH, thermal shock, and kind of sludge) were optimized for maximal enzyme production. Maximum proteolytic activity was observed at 37◦C (P< 0.05). Isolated alkaline protease producing Bacilli were identified by Polymerase Chain Reaction (PCR). The species were identified as Bacillus cereus strain zk2, Bacillus sp. cp-h71, Bacillus thuringiensis strain ILBB224, and Bacillus sp. Bac6D2.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
| M. Toloue Naddaf Abkouhi
Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Islamic Republic of Iran.
Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad< Iran
| F. Tabatabaei Yazdi
Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Islamic Republic of Iran.
ferdowsi university of mashhad
| S. A. Mortazavi
Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran
| M. Edalatian Dovom
Department of Food Science and Technology, College of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Islamic Republic of Iran.
Department of Food Science & Technology, Faculty of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad
نشانی اینترنتی
http://journals.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-23-13599-3&slc_lang=en&sid=23
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/476/article-476-2114616.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات