این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
دوشنبه 24 شهریور 1404
فرآیند نو
، جلد ۱۰، شماره ۵۰، صفحات ۴۹-۶۶
عنوان فارسی
مدل سازی و شبیه سازی فرآیند شیرین سازی گاز: جذب گازهای CO۲ و H۲S با استفاده از محلول آبی MDEA
چکیده فارسی مقاله
در این تحقیق، جذب گازهای دی اکسیدکربن و سولفید هیدروژن در فرآیند شیرین سازی گاز مدلسازی و شبیهسازی شده است. در مدل ارائه شده برای محاسبه شار انتقال جرم با در نظر گرفتن تمامی واکنش ها از مدل فیلمی استفاده شده است. معادلات حاصل از مدلسازی فرآیند شامل مجموعه معادلات انتقال جرم، حرارت و هیدرودینامیک فرآیند بوده که منجر به معادلات دیفرانسیلی پارهای و معمولی گردید. برای حل این معادلات در جهت محور برج انفصال سازی انجام گرفته و معادلات بصورت همزمان توسط روش خطوط حل شدهاند. نتایج مدل با داده های تجربی واحد شیرین سازی مقایسه گردید. نتایج نشان داد که مدل ارائه شده به خوبی رفتار فرآیند را با دقت بالا پیش بینی می نماید. درصد متوسط خطای مدل برای فرآیند شیرین سازی 5.06 درصد با 100 مرحله غیرتعادلی بدست آمد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Modeling and simulation of gas sweetening process: absorption of CO2 and H2S using MDEA aqueous solution
چکیده انگلیسی مقاله
In this work, the absorption of hydrogen sulfide and carbon dioxide was modeled and simulated in the gas sweetening process. In the model, chemical reactions were considered in the film model. Mass transfer fluxes were calculated for H2S and CO2 using steady state and unsteady state film model respectively. In the development model, effect of ionic and molecular species on mass flux was considered. The model equations including mass transfer and heat and hydrodynamic equations that are in ordinary and partial differential equations form. The equations were solved simultaneously suing finite difference and method of lines method. The simulation result was compared with experimental data of gas sweetening unit. The result showed that the model was predicted rigorously behavior of the process. The deviation average percent of the sweetening process was 5.06 with 100 nonequilibrium stages.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
gas sweetening, CO2, H2S, Dynamic modeling, Simulation
نویسندگان مقاله
احد قایمی |
هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علم و صنعت ایران (Iran university of science and technology)
شاهرخ شاه حسینی |
عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علم و صنعت ایران (Iran university of science and technology)
علی اکبر خوشمرام | ali akbar
کارشناسی ارشد- دانشگاه علم و صنعت ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علم و صنعت ایران (Iran university of science and technology)
نشانی اینترنتی
http://www.farayandno.ir/article_14694_4434f9276b28d43a5d0ba5b9ae1a5e41.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/998/article-998-201915.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات